10 probléma, a jó ízléssel megáldottak érthetnek

Követed a divatot, jó szemed van a legszebb, legkülönlegesebb darabok kiválasztásához? Ez az adottság viszont néhány problémával is jár, persze nem kell mindet teljesen komolyan venni…Magadra ismersz?

1. Belépsz egy üzletbe, és sajnos mindig a legdrágább cucc teszik meg neked.

2. Olyan sokszor kiszúrod az utcán más emberek divat bakijait, hogy néha úgy érzed már magad, mintha te lennél a divatrendőrség.

3. A Pinterest, Polyvore boardjaidat, és a kívánságlistádat is titokban kell tartanod, mert különben minden ismerősöd onnan koppintaná a kedvenceidet.


4. Néha nem tudod, hogy a barátnőd tényleg azért akart veled találkozni, mert rég dumáltatok, vagy mert szeretné, ha segítenél neki válogatni vásárlás közben.


5. Te nem szelfiket készítesz magadról, neked outfit képekkel, cipőkkel és ruhákkal van tele az Instagramod.


6. Szenvedélyesen keresed a kincseket az üzletekben, nem nyugszol, amíg meg nem szerzed, amit akarsz.

7. Van már nyolc ugyanolyan fehér pólód, de te mindet másnak látod, és még a kilencediket is beszerzed. Mert szükséged van rá.


8. Fizikailag nincs több hely a szekrényedben, de sajnálsz megválni bármelyik ruhadarabtól is, hiszen mindegyik olyan különleges számodra.


9. Ha megkérdezik, mennyibe került az új táskád vagy cipőd, nem mered megmondani az igazat, inkább füllentesz vagy nem válaszolsz.

10. Hiába mesélsz lelkesen designerekről és márkákról, bemutatókról, a pasid és a barátaid többsége egy kukkot sem ért az egészből.


Neked is ismerős valamelyik a pontok közül?

betöltés...