Mindenkit felismersz? Így néznek ki ma az ‘N Sync tagjai

Nem mindenkinek tett jót az eltelt 22 év.

Emlékszel még rájuk?

Az ‘N Sync a kilencvenes évek egyik legikonikusabb csapata volt. 1995-ben alakultak és számtalan fülbemászó sláger kötődik a nevükhöz. A Backstreet Boys legnagyobb riválisa volt az öttagú fiúzenekar, akik rikító öltözködésükkel, tánctudásukkal és zselézett frizkójukkal tökéletesen belepasszoltak a kilencvenes évek szirupos valóságába. Azóta eltelt 22 év, a srácok pedig rengeteget változtak.

Justin Timberlake

Akiről manapság talán a legtöbbet hallani, az Justin Timberlake. Zenei karrier, filmszerepek és gyönyörű feleség, család. Talán Zsüsztin az, aki legjobban meg tudta ülni a hirtelen jött népszerűség lovát, de persze a többiek is erősen próbálkoznak/próbálkoztak.

JC Chasez

JC volt a másik “erős” karakter, úgy is mondhatnánk, hogy neki volt a csapatban még hangja, így Justin mellett ő énekelt a legtöbbször a dalokban. A csapat szétválását követően maradt a zenei bizniszben és egy ideig a Jézus Krisztus Szupersztár című musicalben szerepelt.

Lance Bass

Lance volt a csapat félénk karaktere. Miután elváltak útjaik a zenekarral, az énekes filmezésbe kezdett. Több sorozatban is szerepelt, sőt a Szombat esti láz amerikai megfelelőjében a Dancing With the Stars-ban is versenyzett, ahol a harmadik helyet kaparintotta meg. 2006-ban jelentette be, hogy a saját neméhez vonzódik.

Chris Kirkpatrick

Chris sokáig kerülte a reflektorfényt, igen visszafogott életet élt az ‘N Sync után. 2008-ban egy valóságshowban tűnt fel újra, de azóta nem igazán lehetett hallani felőle.

Joey Fatone

A csapat vagány arca teljesen otthagyta a könnyűzenei ipart. Több Broadway színdarabban is játszott, azonban nem ebben találta meg a boldogságát. A legfrissebb infók szerint egy hot dog standot üzemeltet Floridában, Fat Ones márkanév alatt.

Még mindig jó barátok

Úgy tűnik, hogy az eltelt 22 év nem tudta a srácokat szétszakítani. Egy közös fotót is psoztoltak nemrég az Instagram oldalukra, ahol együtt bandáznak éppen.

betöltés...