Mutatunk egy kislányt, akinek röntgenszeme van – Élnek köztünk emberek emberfeletti képességekkel

Emberfeletti képességek, gyorsaság, erő, vagy éppen röntgenlátás: ezt eddig csak a filmekben láthattuk, pedig élnek köztünk olyan gyerekek és felnőttek, akik simán szerepelhetnének egy fantasztikus filmben.

Daniel Browning: Szuper hajlékonyság

Daniel Browning valójában egy gumiember – olyan hajlékony, mint senki más a világon. Ő tartja jelenleg a legrugalmasabb ember világcsúcsának rekordját. Rendkívüli képessége, hogy bármilyen formát felvegyen a testével – 5 éves korában fejlődött ki.

Wim Hof, aki tudatával szabályozza a testhőmérsékletét

Wim Hof az elméjével kontrollálja saját testhőmérsékletét, ennek köszönhetően húsz rekordot is megdöntött már, például felmászott a Kilimandzsáró csúcsára egy szál rövidnadrágban.

Stephen Wiltshire, az élő fényképezőgép

Az élő fényképezőgép nevét azért kapta, mert bármilyen város pontos képét képes lerajzolni egy rövid helikopteres szemrevételezést követően. Ez itt London:

Gino Martino, a szuperkemény koponya

Az emberi üllőként emlegetett profi birkózó, Gino Martino bármit – például egy bowling golyót is – el tud törni a koponyáján, szabadidejében pedig szögeket hajlít rajta.

Ben Underwood, aki ultrahangok segítségével látott

3 évesen teljesen megvakult, szemeit kioperálták, de megtanult ultrahangok segítségével “látni”. A tragikusan korán meghalt fiú kosarazott, gördeszkázott, és úgy élt, mintha látna.

Slavisa Pajkic, aki játszik az elektromossággal

Az elektromossággal képes trükközni, két világrekordot is elért azzal, hogy testébe vezette az áramot, mégsem lett kutya baja sem. Itt éppen világít:

Dean Karnazes, a világ legkitartóbb embere

A kitartás embere, gyerekkorában kezdett futni az iskolától hazáig, majd felnőve lehetetlennek tűnő távokat futott le, például 50 maratont, mindegyik USA államban, 50 nap alatt, és még sorolhatnánk.

Natasha Demkina: a kislány, akinek röntgenszeme van

Az orosz kislány szeme olyan, mintha röntgen lenne: 10 éves korára már ránézésre meg tudta mondani, hogy édesanyja belső szerveinek milyen az állapota. Azóta számos cisztát, rákot és fekélyt is sikerrel diagnosztizált már.

Veronica Seider, akinek jobb szeme van, mint egy sasnak

Hússzor élesebb lát az átlagembernél, így például egy vékony fehér szál mozgását még úgy is észleli, hogy az 1.6 km-re van tőle és az csupán 6 mm-t mozdul el.

betöltés...