Mi voltál előző életedben? A számmisztika elárulja

Téged is érdekel, milyen sorsokat éltél már meg? A számmisztika szerint a születési dátumod árulkodhat erről. Csak add össze a születési dátumod számjegyeit, amíg egy jegyű számot nem kapsz, és megkapod az életszámodat, ami elárulja, ki lehettél egy korábbi életedben.


Így számolj!

Írd fel a születési dátumod számjegyeit, majd ezeket add össze. A többjegyű szám számjegyeit ismét add össze, és ha még mindig több jegyű számot kapsz, akkor annak a jegyeit is add össze. Addig folytasd ezt, amíg egy jegyű számot nem kapsz.

Ha például 1983. február 18-án születtél, akkor így számolj: 1+9+8+8+0+2+1+8=37. 3+7=10. 1+0=1, azaz a te születési számod az 1-es.

 1-es

Valamelyik korábbi életedben vezető szerepet töltöttél be, sokan követtek, adtak a véleményedre, és valószínűleg komoly felelősséggel is tartoztál egy csoportért.

Lehet, hogy valamilyen hatalmad is volt, de nem használtad ki arra, hogy saját magadnak előnyt kovácsolj belőle, hanem másokat segítettél általa.

2-es

Bármilyen életet élsz is most, egy korábbiban ennek teljesen ellenkezőjét élted.

Ha most a szinglik mindennapjait élvezed, akkor korábban egy nagyon komoly szerelem egyik fele lehettél, ha pedig most monogám kapcsolatban élsz, egy előző életben habzsolhattad a szeretőket.

A mostani életedben egy korábbi élet elszalasztott lehetőségeit kell megélned.

3-as

Művész vagy alkotó lehettél egy korábbi életedben, aki nagy hatással volt a saját korára, és akinek alkotásai szinte víziószerűek voltak.

Lehet, hogy egykori munkáid máig hatással vannak a képzőművészetre, vagy arra, ahogyan sokan a világra tekintenek.

Nem csak esztétikai érzéked volt fejlett, de kritikusan gondolkodtál a körülötted történő eseményekről is.

4-es

Ha a születési számod a 4-es, akkor egy korábbi életedben egy család feje lehettél, te irányítottad nem csak a gazdasági, de akár az érzelmi életeteket is.

Ugyan ebből adódhattak konfliktusok, és néhány sérülésedet a mostani életedbe is magaddal hozhattad, felelősséget és gondoskodást is tanultál ebben az időszakban, aminek a mostani életedben szintén nagy hasznát veszed.

5-ös

Ha a számod az ötös, jó eséllyel van már mögötted egy olyan élet, amiben valaki kihasznált, kizsákmányolt, vagy más módon ártott neked.

Éppen ezért különösen élvezed a mostani életed szabadságát, és fontos számodra, hogy a lehető legtöbbet kihozd az önállóságodból, amit a korábbi életedben szerzett rossz tapasztalatok miatt különösen féltesz.

6-os

Azok, akiknek a születési száma a hatos, valamilyen mágiát, különleges erőt hordoznak magukkal.

Lehet, hogy egy korábbi életedben varázslással, vagy más, nem e világhoz kapcsolódó dologgal foglalkoztál, esetleg kapcsolatba tudtál lépni a szellemekkel, vagy mágikus hatalmat tudtál gyakorolni az emberek fölött.

Az csakis rajtad múlt, hogy ezeket a képességeket és ismereteket jó vagy rossz dolgokra használtad-e fel.

7-es

Több korábbi életedben is előfordulhatott, hogy valamilyen vágyadat, küldetésedet nem tudtad beteljesíteni.

Lehet, hogy azért, mert ezeket alárendelted egy magasabb célnak, vagy mert mások akaratát kellett követned, de biztos, hogy sokszor kellett olyannak mutatnod magadat, aki valójában nem vagy.

Ezért is olyan fontos számodra a mostani életedben, hogy őszinte lehess.

8-as

Ha a születési számod a nyolcas, akkor valamelyik korábbi életedben fontos szerepet játszott a szenvedély és a testiség.

Attól függően, hogy milyen korban éltél, ezért tisztelhettek és csodálhattak, de az is lehet, hogy megvetettek vagy megbélyegeztek.

A szenvedély azonban mindenképpen hatással volt arra, hogy hogyan viszonyultál a világhoz, és hogy a világ hogyan viszonyult hozzád.

9-es

Egy komoly titkot hordoztál magaddal egy korábbi életedben, és szinte mindent annak rendeltél alá, hogy ezt megvédhesd.

Lehet, hogy ez a titok a saját sorsoddal állt összefüggésben, de az is lehet, hogy csak véletlenül került a birtokodba, és valaki mást akartál védeni azzal, hogy megőrzöd a világ kíváncsi szeme elől.

Lehet, hogy súlyos katasztrófákat tudtál elhárítani így!

betöltés...