A 60 éves anya megunta az elnyűtt frizuráját – káprázatos átalakításon esik át a fodrásznál, és nem ismer magára

Olyan sokan vannak, akik tudják, hogy hasznos lenne számukra egy átalakítás, de vagy nincs bátorságuk, vagy nem akarják erre költeni a pénzt, vagy mindkettő.

Debbie közeledett a 60. születésnapjához, és úgy döntött, hogy vagy teljesen ősz lesz, vagy talál valakit, akiben bízhat, hogy átalakítsa.

Felkereste az ’Átalakító Fickó’-ként ismert Christopher Hopkinst, és minden kívánsága valóra vált.

Az átalakítása hihetetlen volt, teljesen más embernek néz ki.

Debbie elmagyarázta, hogy ez nem feltétlenül arról szól, hogy fiatalabbnak vagy gyönyörűbbnek nézzen ki, hanem arról, hogy „önmaga legjobb változata legyen”.

És a tehetséges stylist felkeresésének köszönhetően mindent megkapott!

Azt mondta, a férje nem érti, hogy miért van erre szüksége, de hozzátette, hogy a lánya segített neki önbizalmat gyűjteni, hogy elmenjen, és tegyen valamit önmagáért.

A Minneapolis-i szalonban Debbie nem tudta elhinni az átalakulását.

“A férjem nem fog felismerni engem“ – jelentette ki, miután meglátta a lenyűgöző eredményt. “A családom sem fog felismerni engem, én sem ismerek magamra.“

A szuper stylist, Christopher, viccelődött Debbie-vel a Minneapolis-i szalonjában, ahogy az anya is viccelt vele, hogy befestheti a haját zöldre vagy lilára, ha akarja.

Most nézd meg a csodálatos átalakulását, és hogy mennyire boldog volt utána! Egyszerre veszítettél tíz évet, és lettél filmcsillag Debbie. Gratulálunk!

Lájkold és oszd meg, ha téged is inspirált a végeredmény! Annyira lenyűgöznek azok az emberek, akiknek van bátorságuk a kamera előtt ülni, és megmutatni másoknak az átalakulásukat.

Remélhetőleg másoknak is erőt adhat, hogy megtegyék a szükséges változásokat.

betöltés...