Ez a nő nyers ételekkel gyógyította meg ekcémás kislányát

A következőkben Ulla Kaczmarek, egy édesanya történetét ismerhetjük meg, aki nyers ételekkel gyógyította ki a kislányát egy komoly betegségből.

Ő a kislányom, Maya. Egész pici kora óta ekcémás, egy éves múlt, amikor az egész testén nagy, vöröses színű foltok jelentek meg. A gyerekorvosunk szteroidokat írt fel, és azt tanácsolta, hogy a tehéntejről térjünk át a kecsketejre. Maya állapota javulni is kezdett, de sajnos egy idő után elég gyakran meghűlt. Aggódni kezdtünk, hogy ez az agresszív szteroid-hatásnak köszönhető, és valószínűleg ez az egyik ilyen mellékhatása és ezzel a betegséget nem fogjuk tudni meggyógyítani.

Maya 4 éves korára ismét visszatért az ekcéma. Eldöntöttük, hogy többé nem kérünk a szteroidokból, inkább a naturopátiás megoldást választjuk. Maya étrendjéből teljesen kiiktattuk a glutént, a tejet és a cukrot. Körülbelül 6 hónap után az ekcéma vissza kezdett húzódni, csak a karokon maradt meg egy pár kis folt. Minden úgy tűnt, hogy rendben van, de sajnos Maya 7 éves korára ismét előjött a csúnya betegség, nagyon rosszul nézett ki szegény.

Kiderült az is, hogy Maya szervezetében élősködők és a Candida gomba is elkezdett szaporodni. Egy természetgyógyász ajánlására kivettük az étrendjéből a húst, az édességeket, a tojást. Maya gyakorlatilag főtt gabonaféléken, párolt zöldségeken, magvakon egy kevés halon, kevés gyümölcsön élt, a főzéshez pedig olívaolajt vagy kókuszolajt használtunk.

Maya kezdetben nem tűrte jól ezt az étrendet, lefogyott, a gombás fertőzés miatt a belek is annyira rosszul voltak, hogy csak nagyon nehezen tudták felvenni a tápanyagot. Kétségbeestünk, már ott tartottunk, hogy ismét visszatérünk a gyógyszeres kezelésre, amikor rábukkantam egy csoportra a neten, akik elmondták, hogy nyers ételes diétával legyőzhető a gombás fertőzés.

Tíznapos banándiétába kezdtünk, Maya csak banánt ehetett, de csak azután, miután magamon leteszteltem. Nem volt annyira rossz, egész jó lett a közérzetem tíz nap elteltével. Az egész családot, Mayát is bevontam a diétába, a banán mellett még sok zöldséget, gyümölcsöt, zöld leveleket, avokádót, diót ettünk. Három hónapos tisztítókúra után Maya bőre is tisztulni kezdett. Ma már csak pár folt van a kislányunkon, de úgy érzem, jó úton vagyunk. Az egész család, Maya is tele van energiával.

betöltés...