Borzalmas: Ennyire lepukkant válása óta Angelina Jolie – Fotók

Ijesztően néz ki legújabb képein.

Beleőrült a válásba

Angelina Jolie egykor a világ legszebb, legstílusosabb nője volt, Brad Pittel pedig ők voltak Hollywood elsőszámú álompárja. Két éve mindenkit hidegzuhanyként ért a hír, amikor kiderült: külön utakon folytatják. Azóta képtelen kiheverni a történteket, folyamatosan lejáratja a sajtó előtt Pittet, még az FBI-nál is felnyomta, és a gyerekeket is eltiltotta tőle. Azóta sokat változott az ügy, de színésznő képtelen lenyugodni. Míg a nyilvános eseményein a fodrászoknak és a stylistoknak köszönhetően csinos, addig ez a hétköznapi életben már nem mondható el róla, annak ellenére, hogy régen erre is nagyon odafigyelt. A sztár a napokban kimozdult egy kicsit, a róla készült lesifotók pedig megdöbbentőek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Brad Pitts fruktan för Angelina Jolies nya utspel! Länk i bion👆🏻#bradpitt #angelinajolie #brangelina #hollywood #stoppapressarna

Stoppa Pressarna (@stoppapressarna) által megosztott bejegyzés,

Csontsoványra fogyott

A mostani fotók előtt egyébként mindenkit megdöbbentett, és sokan azt gondolták, teljesen elment az esze. Angelina akkor a 30 fokban tetőtől talpig feketében, meleg kabátban sétálgatott. Akkor úgy tűnt, rejteget valamit, valószínűleg azt, hogy mennyire vékony. Most viszont még annál is lepukkantabb állapotban fotózták le, ami további aggodalomra ad okot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Daily Pics (@picsdailyfc) által megosztott bejegyzés,

Egyre ijesztőbb

Angelina egy egyszerű sportcipőt, fekete cicanadrágot, és bő szürke pólót viselt. A fején szalmakalap volt, szemét napszemüveg takarta. Bár az arcát a szemüvegnek köszönhetően nem látni, a sztár egyfolytában a száját rágta, ami arra utal, hogy nagyon feldúlt állapotban van.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Daily Pics (@picsdailyfc) által megosztott bejegyzés,

betöltés...