Teljesen megőrültek? Undorító trend hódít a fiatal lányok körében

betöltés...

Csak erős idegzetűeknek!

Őrült trend

Az Instagram korában már megszokhattuk, hogy őrültségek jönnek-mennek, de a legutóbbi trend még a legedzetebbeknél is kiveri a biztosítékot. Az új divat egyelőre még csak a fiatal generációnál ütötte fel a fejét, viszont már olyan sztárok is elkezdtek hódolni neki, mint például Miley Cyrus. Annyit elárulunk, hogy a dolognak köze van az unikornisokhoz és a szivárványhoz, viszont aki ezek után cukiságra számít, az csalódni fog!

Őrület

Az új trendet a Januhairy mozgalom indította el, aminek a lényege, hogy a nők egész januárban leállnak a szőrtelenítéssel. Eddig persze még nem (annyira) meghökkentő a dolog, néhányaknak viszont sikerült továbbfejleszteniük a dolgot olyannyira, hogy elkezdték színesre festeni a hónaljszőrüket. Ráadásul úgy látszik, nem egy gyorsan múló trendről van szó, hiszen a közösségi oldalakon egyre inkább jelennek meg újabb és újabb képek szivárványos hónaljkutyákról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The #FirstDayOfSummer obvs means new #InstaTrends – what do you think of #RainbowPits?

Virgin Radio KW (@virginradiokw) által megosztott bejegyzés,

.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

New favorite trend. Definitely doing this when summer comes #feminist #armpithair #rainbowpits #adorable

Kris Glorioso (@everybodyhateskris13) által megosztott bejegyzés,

Mindenki kiakadt

Persze a különös hóbortnak nagyon sok ellenzője is akad, a Twittteren már többen hangot adtak véleményüknek, mennyire gusztustalannak tartják azt. Ez viszont nem változtatja meg a hónaljfestős lányok véleményét, ők továbbra is azt mondják, örülnek, hogy belevágtak a kezdeményezésbe.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Turquoise ocean pits are happening. Right meow. Although this is mostly just gonna stain my skin for the time being hahahaha #diy #pits #turquoise #rainbowpits #fuckyeah #portland #pdx #manicpanic #bluehair #dyedpits

Rachel (@lilkittenboots) által megosztott bejegyzés,

.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Committed to the Mohawk and got #rainbowpits today! What a day #feministwitch

andrea (@andi_samaaaa) által megosztott bejegyzés,

betöltés...