Igazi ítéletidő várható, ezekre a megyékre riasztást adtak ki

betöltés...

Végérvényesen beköszöntött a tél.

Erre lehet számítani

Komoly köddel és faggyal indul a hét második napja, kedden akár -14 fok is lehet az országban – írja az időkép. Sokfelé indul párás, ködös idővel a reggel, északon helyenként nehezen oszlik fel a köd, de az ország legnagyobb részén azért napsütésre is lehet számítani. délután -2, +5 fok várható. A leghidegebb az Alföld még havas, szélcsendes tájain és hegyvidékeinken lehet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❄️

K. Viddal 🍂 (@k_viddal) által megosztott bejegyzés,

Hatalmas lesz a köd

Érdemes lesz óvatosnak lenni az utakon és fokozott éberséggel közlekedni, az Országos Meteorológiai Szolgálat ugyanis keddre elsőfokú riasztást adott ki tartós, sűrű köd miatt Pest, Heves, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok megyére.

Akár havazhat is

Szerdán többfelé tartósan párás, ködös idő körvonalazódik. Több napsütésre a Dunántúlon számíthatunk. Északnyugaton megélénkül, megerősödik a délkeleti szél. Csípős reggel után napközben -4, +2 fokra készülhetünk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🌲️Nagano, Japan 🇯🇵 ❄️ 📸: @itchban #earthingen

Earthingen (@earthingen) által megosztott bejegyzés,

Csütörtökön nyugat felől kisebb havazás, ónos eső, fagyott eső érkezik. Hó formájában leginkább északon, északkeleten számíthatunk a csapadékra. Hideg reggelt követően is csak fagypont köré emelkedik a hőmérséklet. A légmozgás mérsékelt marad. A csapadékos tájakon kívül többfelé ködös, szürke idő lesz jellemző – írja az időkép előrejelzése.

betöltés...