Sokan kérték: végre megmutatta hatalmas kismama pocakját Tápai Szabina!

betöltés...

Ez igen.

A rajongói régóta kérlelték, Tápai Szabina most végre megmutatta, neki is hatalmas már a kismama pocakja!

Év elején kürtölték világgá, gyermeket szeretnének, majd azt is elmondták, közel két éve majdnem elváltak – aztán jött a nagy bejelentés, újra anya lesz Tápai Szabina! “Éppen másfél éve már válni akartam, most viszont gyerekünk lesz… Hiszek abban, a pici is tudja, neki most kell érkeznie. Ez a baba a legjobbkor születik, és még közelebb hoz majd minket egymáshoz, ha ilyesmi egyáltalán lehetséges” – mondta tavasszal.

Szabina azóta már a terhessége végéhez közeledik, először pedig talán akkor lehetett látni rajta ennek a jeleit, amikor Kulcsár Edinával egy közös, strandolós képet osztottak meg.

Négyen egy képen! 💙🤰🏻➕🤰🏻💙❓💖 @tapaiszabina #picipocak #nagypocak #babatvarunk #kismamak

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Azóta már az is kiderült, bár  a leendő apuka, Kucsera Gábor tartott tőle, kislányuk lesz. A kajakozó akkor azzal magyarázta félelmét, attól tart, így mindent visszakap a sorstól, amit egykor a hölgyekkel szemben elkövetett.

Az elmúlt hetekben Szabináról nem nagyon lehetett látni pocakos képet, most engedett a nyomásnak és megmutatta, hatalmas már.

“Sokan írtátok nekem, hogy sosem látni a pocakom! Jelentem, bízony kerekedik és nagyon mocorog! Szép napot!” – osztotta meg rajongóival örömét Szabina néhány órája, és feltöltött végre egy olyan képet is, amin tényleg jól kivehető, hatalmas már az a bizonyos pocak.

“Beach fotó, a tenger felett! Már növögetünk, de azt hiszem belefér még egy fürdőrucis fotó!” – közölte két hónapja Kucsera Gábor gyönyörű felesége, aki akkor először mutatta meg gömbölyödő pocakját.

Szabina két hete a Micsoda nők! című műsorban vallott házassági válságukról. “A hullámvasút legalján, egy szakadékban voltunk, amikor ott tartotok, hogy mindketten kicsit feladjátok, már nem biztos, hogy akarsz küzdeni érte. Annyira mélyponton voltunk, hogy én biztos voltam benne, hogy el fogunk válni. Aztán csak voltunk annyira intelligensek, hogy tudtuk a helyzetet kezelni, és mindketten akartuk, küzdöttünk, hogy a problémák megoldódjanak” – mondta.

#mylove @kucseragabor #love #együtt #familytime #family #sunshine #🌞

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés,

betöltés...