Cseppentsük 2 cseppet a fülünkbe ebből a gyógykeverékből, és nyerjük vissza hallásunk 97 százalékát!

A 75–80 évesek körében egyre több a hallássérült nő és férfi. Az orvosok rendszerint hallókészülék vásárlását ajánlják betegeiknek, de sokan nem szeretik hordani, mondván, hogy a készülék recsegő, sípoló hangot ad ki, ami szörnyen zavaró tud lenni.

Most viszont ennek véget vethetünk, mivel az alábbi gyógykeverék segítségével jelentős mértékben javíthatunk idős hozzátartozóink hallásán, így téve számukra élhetőbbé az életet, hiszen aki nagy mértékben siket, annak jelentősen romlik az életminősége, hiszen például képtelenné válik hivatalos ügyeket intézni, de a kocsik dudálását sem hallja meg, ami akár életveszélybe is sodorhatja.

Ahhoz, hogy orvosoljuk a problémát, a következőkre lesz szükség:

  • 3 cikk fokhagyma
  • olíva olaj
  • egy darab vatta, vagy géz
  • pipetta

Elkészítés:

Távolítsuk el a fokhagyma héját, mossuk meg, zúzzuk össze, majd nyomjuk ki a levét, amennyit csak tudunk. Majd amennyi lét kifacsartunk, ugyanannyi olíva olajat mérjünk ki, és keverjük hozzá a fokhagyma levéhez. Az egészet szívjuk fel a pipettába.

Alkalmazás:

Mindkét fülbe kell 1-2 cseppet cseppenteni az oldatból, majd erre rá kell tenni egy darab vattát. Ha ezzel megvagy dőlj hátra egy kicsit, hogy az olaj teljesen átjárja a hallójáratot. Végezzük naponta ezt a módszert. A kezelésnek köszönhetően hamarosan javulni fog az idősek hallása.

betöltés...