Egy teljesen átlagos nap volt az öregek otthonában, mindaddig, amíg ez nem történt!

Az új-zélandi Diana Isaac öregek otthonában úgy tűnik, az élet teljesen gondtalan, legalábbis az alábbi felvétel erről tanúskodik. Nincsenek sajgó ízületek, reszkető térdek, kihagyó memóriák és vacakoló szívbillentyűk. Vagyis vannak, csak éppen az ottlakók mindezekről tudomást sem veszek. Csupán az élet napos oldalát szemlélik, és minden percet maximálisan élveznek.

Ki ne szeretne egy ilyen otthonban lakni, ahol reggeltől estig süt a nap, mindenki boldog, mosolygós és gondtalan, és ehhez persze a körülmények is adottak. A filmet látva az összes előítéletünk tovaszáll, és szinte azonnal költöznénk mi is, pedig még nem vagyunk abban a korban.

Láthatjuk, az élet lényege az, hogy táncoljunk, örüljünk, szeressünk, odafigyeljünk egymásra, de legfőképp, hogy mosolyogjunk. Pharell Williams “Happy” című dalára már a legkülönbözőbb helyszíneken forgattak videóklippet, azonban ehhez hasonlót még nem láttunk.

Az öregek otthonában lakó és dolgozó hatvan személynek igen különleges meglepetést jelentett, hogy ők is részt vehettek egy ilyen boldogság-projektben. Meg szerették volna mutatni a nagyvilágnak, hogy az életkor, és a kissé megromlott egészségi állapot nem akadály arra, hogy az ember boldog legyen.

A boldogság olyan dolog, ami belülről fakad, és egyes egyedül mi tehetünk róla, hogy jól érezzük magunk a világban. Nézd meg a videót és ha te is jobb kedvre derültél, oszd meg barátaiddal a Facebookon.

betöltés...