3 ideges gyermek lép fel a színpadra és egy Celin Dion dalt akarnak énekelni – amikor elkezdik, teljes csend lesz

Ha valaki egy tehetségkutató műsorban lép fel az biztos, hogy ideges lesz, mikor rá kerül a sor. Vannak olyan dalok, amelyeket nagyon nehéz előadni. Gondoljunk csak Whitney Houston, Mariah Carey vagy Elvis Presley dalaira. 

Valóban nem egyszerű ezeket a fantasztikus énekeseket utánozni. Vagy például mit szólsz a kanadai énekes, Céline Dion dalaihoz?

Ez a három bátor gyermek azonban belevágott és kiválasztott egy Céline Dion dalt. A dal azonban nem egy egyszrű nóta volt. A gyerekek  “The Prayer” című dalt választották, melyet Céline Dion Andrea Bocelli operaénekessel ad elő.

A három gyermke, Matteo, Claudia és Matteo Markus hihetetlenül tehetségesek, kiválóan adják elő ezt a nehéz dalt. Mikor Claudia elénekli az első szót a teremben mindenki elhallgat.

 A három gyermek a német “The Voice Kids” című tehetségkutató műsorban adta elő ezt a dalt. A közönség és a zsűri is meglepetten hallgatta őket. Igaz, hogy később majd külön-külön is fellépnek, de ez nem tartotta vissza őket attól, hogy együtt is gyönyörű elaőadással lepjék meg a közönséget.

Nehéz elhinni azt, hogy Matteo, Claudia és Matteo Markus még gyerekek, mert látjuk őket hogyan mozognak a színpadon, azt hisszük egész életüket ott töltötték. Nézd meg a lenti felvételt és hallgasd meg ezt a csodálatos előadást.

betöltés...