Az anya azt állítja, hogy problémája van azzal, hogy a lányát óvodába vigye: "Túl szép vagyok, és a többi anyuka féltékeny rám."

Az első óvodai nap sok gyermek számára traumatikus pillanat lehet: amikor megértik, hogy el kell hagyniuk az édesanyjukat, gyakran könnyekben törnek ki. Az anya az egész világ a gyermeke számára, különösen akkor, amikor még nagyon kicsi. Ebben az esetben azonban az anyának volt problémája.

Ez a 31 éves anya többször is feldúlt volt. És úgy tűnik, ez a „káprázatos” szépségének köszönhető – legalábbis ezt állítja. Olvass tovább, hogy többet megtudj:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lena (@lena.the.mom) által megosztott bejegyzés

Lena Nersesian sikeres vállalkozó és influencer, akinek több mint 1,6 millió követője van. És ő a kis Parker édesanyja. Lena erős nő, extrovertált, akit nem könnyű megfélemlíteni. A lánya óvodájában azonban nagyon izgatott és ideges lesz.

Egy interjúban elmondta, hogy a többi anyuka negatívan ítéli meg őt minden alkalommal, amikor elhozza a kislányát az óvodából: „Azt hiszik, hogy én egy ‘otthonrontó’ vagyok, hogy valahogy megpróbálom elcsábítani a férjüket. De engem semmi ilyesmi nem érdekel” – mondta Lena.

„Az igazság az, hogy mindannyian féltékenyek a szépségemre és a nagyszerű testemre: ez csak féltékenység” – tette hozzá Lena.

Úgy tűnik tehát, Lena problémája az, hogy egyszerűen „túl szép”. De ki is valójában Lena Nersisian?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lena (@lena.the.mom) által megosztott bejegyzés

Lena sikeres blogger, vállalkozó és üzletasszony, aki az alapoktól kezdve építette fel a márkáját. Digitális tartalmaival híressé vált a világhálón, és nagyon ismert.

De ez a 31 éves nő pszichológusi diplomával is rendelkezik, és korábban fogyatékkal élő gyerekekkel dolgozott.

„A vállalkozói képességeim, az, hogy a semmiből építettem fel a márkámat, mindig háttérbe szorulnak, amint az emberek rám néznek – ez csak az, amit a felszínen látnak, a külsőm” – jelentette ki Lena kissé lehangoltan.

Lena szándéka, hogy példát mutasson más nőknek, bebizonyítva, hogy lehetséges egyszerre sikeres karriert fenntartani és nagyszerű anyuka lenni. De nem csak ezt.

Lena a családja iránt elkötelezett nőként határozza meg magát: férjével, aki a podcastját vezeti, nagyon „hagyománytisztelő” a kapcsolata: szeret főzni neki és a gyermeküknek, süteményeket süt otthon, és a parkban töltött időt mindannyian együtt játszanak.

Mit gondolsz Lena történetéről?

betöltés...