Ez az 5 csillagjegypár kötődik egymáshoz a legerőteljesebben és legmélyebben!

Az asztrológusok elemzéseinek értelmében létezik 5 csillagjegypár, akik képesek teljes mértékben megérteni egymást, és mély, erős köteléket kialakítani.

1. Mérleg és Skorpió

Mindketten szenvedélyes jegyek, akik remek párost alkotnak. Talál a kémia, találnak az elvek, imádják a romantikát. A Mérleg szereti, ha odafigyelnek rá, a Skorpió pedig imádja a szenvedélyt, a vadságot, ezáltal tökéletesen kiegészítik egymást, mert megtudják adni egymásnak amire igazán vágynak.

2. Halak és Rák

Mindketten kifejezetten érzelmesek, de emellett nagyon kreatívak és lelkileg is erősek. Ha ez az ember két párt alkot, akkor együtt képesek minden akadályt legyőzni. Kapcsolatuk megingathatatlan, mindenben képesek egyetérteni, és kölcsönösen bíznak egymásban, mert a szerelmük örök.

3. Nyilas és Kos

A kémia közöttük vitathatatlan. Mindkét jegy nagyon dinamikus, mindig mozgásban vannak, imádnak utazni, érdekes témákról beszélgetni. Igazi lelkitársak, nem csak testileg, hanem intelektuálisan is tökéletesen passzolnak egymáshoz. Lobbanékony természetűek, de szövetségük rendkívül erős. Gyakran megtörténhet, hogy jóbarátként indul a kapcsolatuk, majd végül egymásba szeretnek.

4. Ikrek és Vízöntő

Úgy vonzódnak egymáshoz, akár két mágnes. A Vízöntők határozott természetűek, az Ikrek nem annyira, ezért remekül képesek kiegészíteni egymást. A Vízöntők számára az Ikrek rendkívül érdekes, szerethető emberek, az Ikrek számára a Vízöntők pedig képesek biztosítani a stabilitást, az egyensúlyt a párkapcsolatban. Ha összejönnek, nagyon erősen és szorosan fognak egymáshoz kötődni.

5. Szűz és Bika

Képesek egymásra jó hatással lenni, nagyon elhivatottak, elkötelezettek egymás iránt. Nagy összhangban tudnak élni és dolgozni is. Mindig figyelnek a párjukra, képesek egymást megnyugtatni, megérteni. A világon számukra a párjuk a legfontosabb, mert a másik ember jelenti számukra a boldogságot, az életet.

betöltés...