Egyedül hagyták 3 éves kislányukat a 15 éves bébiszitterrel… egy órával később az édesanya meglátja kislányát a teleengedett kádban!

A szülők éjszakai műszakban dolgoztak, ezért a 15 éves bébiszitterre (Keegan Carnahan) hagyták a 3 éves kislányukat (Alidy Haslam). Estefelé a tinédzser lánynak egy nagyon különleges játék ötlete támadt, amit úgy gondolt, hogy a kislányt is érdekelheti…

Ő itt Alidy Haslam, a 3 éves kislány

Alidy amikor 12 éves volt, sellő jelmezt kapott ajándékba, aminek nagyon örült. Most pedig úgy döntött, hogy magával viszi a sellő jelmezt, hogy este amikor sor kerül az esti fürdetésre, mindketten beöltözhessenek hableánynak.

Nézzétek, a kislánynak fültől fülig ér a szája.

Alidy édesanyja, Jenna Haslam elmondta, hogy kislánya most meg van győződve arról, hogy Keegan egy igazi sellőlány. Hozzátette azt is, hogy a kilánya is most rózsaszín hajat szeretne, és ő is igazi hableány szeretne lenni.

Miután a szociális hálózaton is megosztották a képeket, az embereket annyira megérintette Keegan ötlete, hogy kommentben azt írták neki, hogy Ő a legjobb bébiszitter a világon.

A 15 éves lány nagyon boldog volt, hogy sikerült felvidítani a 3 éves kislányt. “Nagyon jól éreztük magunkat és jó volt látni a csillogást a kislány szemében”- nyilatkozott a lány a Twitteren.

betöltés...