Emlékeztek még Vámpír Ágira a Mónika Showból? – Szőkére festette a haját, hogy ne ismerjék fel.

Botos Ágnes és Csipkés Zoltán az egykori Mónika Show legikonikusabb szereplői, akik nagyon érdekes és vicces pillanatokkal gazdagították a műsort. Annak ellenére, hogy a videójuk nem került be a TV-be, az interneten meg lehetett találni. Ági, akit csak Vámpír Ágiként emlegettek a felhasználók, rengeteg mémet készítettek róla, szó szerint igazi sztár lett a világhálón, briliáns megjegyzéseiről nem is beszélve. A nő egyes szavait, mondatait szállóigeként használták az emberek. A nő már 36 éves, és az egyik helyi lap úgy döntött, meginterjúvolja a mátrai házában.

A jelent meg volt játszva?

A siker érdekében, hátul a backstage-ben a felvétel előtt mondták, hogy játsszam egy kicsit túl a szerepemet. Én túlzásba estem, elengedtem magam a felvétel alatt, de tényleg nem akartam, hogy ennyire elfajuljanak a dolgok. A felvétel végül nem került adásba.

Megbántad, hogy részt vettél a műsorban?

Csak annyit bánok az egészből, hogy rengeteget káromkodtam és csúnyán viselkedtem. A szereplésem miatt, nagyon sokan és nagyon sokszor bántották a gyerekeimet. Amikor édesapám meglátta a videót, nagyon ki volt tőle borulva.

Azért ért emiatt pozitív behatás?

Volt egy alkalom, amikor felkértek arra, hogy köszöntsem fel a születésnapja alkalmából Talmácsi Gábort. Ezt meg is tettem videó formájában, amit állítólag meg is kapott.

Felismernek az utcán?

Igen, általában meg is szólítanak, mindegy, hogy buliban, a boltban vagy éppen buszon vagyok. Vannak, akik autogramot is kérnek tőlem, de akad olyan is, aki egy közös képet szeretne velem csinálni. Legtöbbször letagadom, és azt mondom, hogy az ikertestvérem volt az, aki akkor szerepelt.

Akkor ez az oka, hogy szőkére festette a haját?

Nos igen, mert a fekete színű hajam mindig emlékeztetett arra az időszakra. Az egészet szeretném már magam mögött hagyni, és mivel az arcom, meg a testem nem igazán tudom megváltoztatni, a hajam viszont igen, így emellett döntöttem.

Csipkés Zoltánnal még tartjátok a kapcsolatot?

Nem, az ominózus felvétel után végleg megszakítottuk a kapcsolatot. Viszont, amikor börtönbe zárták, párszor leveleztünk egymással. Csengéről, a közös gyermekünkről és rólam érdeklődött. Terveztem, hogy bemegyek hozzá beszélőre, de aztán végül meggondoltam magam. A tárgyalásán viszont ott voltam.

betöltés...