Ez a 18 kép bemutatja, hogy nagyszüleink menőbbek voltak, mint mi

Biztos nagyon sokan hallottátok már nagyszüleitek történetét a régi időkről, amikor még ők voltak fiatalok. Akkoriban a világ merőben más volt és a fiatalok is több mindent engedhettek meg maguknak. Annak ellenére, hogy tudták mi a kötelességük, nagyon lazán éltek és mindent megtettek, hogy az élményeiket a barátaikkal éljék át. Köztudott, hogy a 60-as 70-es éveket mondják a hippik korszakának, amikor minden békés és fesztelen volt. Például egyáltalán nem féltek attól, hogy stoppal jussanak el egyik városból a másikba. Ezen kívül számos más tevékenységet is folytattak, amit a mai fiatalok már egyáltalán nem úgy csinálnak. A mai cikkünkben bemutatjuk, hogy a nagyszüleink sokkal-sokkal menőbbek voltak fiatalkorukban, mint mi.

Nagymamáink mezítláb árultak virágot a főút mellett, hogy egy kis pénzt szerezzenek.

Imádták a motorkerékpárokat. Mindig nagy lelkesedéssel ültek fel párjuk mögé.

Érdekes ruhákat viseltek és ha kellett, ha nem térdzoknit viseltek mindenhez.

Egy bizonyos időben a nőknek és a férfiaknak is óriási mikrofon haja volt, mert akkor azt tartották trendinek. Szerencsére ez már elmúlt.

Nagy népszerűségnek örvendtek a kazettás óriás magnók, amiket a vállaikon cipeltek, és bömbölt belőlük a zene.

Ilyen egybe részes, vonzó fürdőruhákat viseltek, amiben teljesen el tudták csavarni a férfiak fejét.

Ők tudták, hogyan kell megélni a koncerteket. Szerencsére abban az időben nem voltak okostelefonok, így csak kiültek a mezőre és hallgatták dalokat.

Éjszakba nyúlóan buliztak, na persze nem úgy, mint a mai fiatalok, hogy szétcsapják magukat, hanem élvezték egymás társaságát még egy terepjáró platóján is.

Fényképeket készítettek a legelső munkahelyükön, ami egyáltalán nem olyan volt, mint napjainkban.

Nagyanyáink is néhanapján beálltak modellkedni, viszont nem volt szükség arra, hogy ledobják a ruhát ahhoz, hogy vonzóak legyenek.

Nagyon divatosan öltözködtek. Nem kellett kihívóan felöltözniük, ugyanis a legegyszerűbb ruhákban is simán el tudták csavarni a férfiak fejét.

A második világháborúban a nők végeztek olyan munkákat, amiket férfiaknak kellett, de igazság szerint nem válogathattak, mert kellett a pénz.

A nagyszülők is szerettek pózolni menő kocsikkal.

Ahogy a férfiak, úgy a nők is szerettek játékgépekkel játszani. Ha tehették a haverokkal folyamatosan olyan helyen lógtak, ahol valamilyen gépen lehetett játszani, akár egyéniben akár csapatban.

Ilyen volt nagyszüleink pánk korszaka.

A legtöbb ember vonattal közlekedett, ahol különböző nemzetiségű személyeket ismerhettek meg és szoros barátságokat kötöttek.

Rengeteg zenei fesztiválon vettek részt, ahol mindenkit magával ragadott a muzsika és az előadásmód.

1910 körül, már nagyon kevés cowboy volt jelen a világon. Elképzelhető, hogy a dédszüleid még a vadnyugat hősei voltak.

betöltés...