Mindenki egy széket tesz a háza elé, ebben a negyedben. Hogy miért? Teljesen meghatott, amikor megtudtam!

Hányszor sóhajtunk fel csüggedten, hogy milyen gonoszak, önzők az emberek? Hányszor mondjuk, hogy nem lehet a világon senkire sem számítani? Most mutatunk egy csodálatos történetet, melyből mindannyian erőt meríthetünk.

Egy texasi férfinál nemrég súlyos betegséget, leukémiát diagnosztizáltak. Attól a perctől Charlie George élete gyökeresen megváltozott. A legtöbb ember ilyenkor másra sem tud gondolni, csak a halálra, Charlie azonban minden erejét és élniakarását összegyűjtötte.

A leukémia, mint a rák összes többi fajtája is, rohamos leépüléssel és erővesztéssel jár. Az érintettek nagyrésze egy idő után már alig tudja ellátni a hétköznapi teendőit és ágybanfekvővé válik, ápolásra szorul.

Charlie azonban úgy döntött, hogy nem hagyja hogy ledöntse a betegség, így minden nap rövidebb sétára indult kutyáival. Szomszédai megható segítséget eszeltek ki a beteg férfi számára. Az utca lakói egy-egy széket tettek ki a házaik elé, “Charlie széke” felirattal. Így a legyengült férfi bármikor le tudott ülni megpihenni a kutyasétáltatás ideje alatt.

betöltés...