14 modell, akik teljesen lerombolták a hagyományos szépség szabványokat

Bár a szépség szabványok továbbra is érvényesek az emberek szemében, a modern modell világ megérti, hogy egy fényes megjelenés nem csak egy szép arc és egy vékony test. A változó trendek a hétköznapi lányokra is nagy hatást gyakorolnak: megtanulják kiemelni sajátosságaikat, és nem gyűlölik és hibáztatják magukat a hibáikért.

Valóban inspiráltak minket ezek a sikeres modellek, akik lerombolták a közös szépség előírásokat.

14. Thando Hopa

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“You are full, nothing in you is missing, what we find outside of ourselves is a process of growth by adding on, not a process of completion. All i can say is, don’t even try looking, because you’re not missing, no matter who says what, you’re not missing, you’re all there. ” I said this statement as a response to an interview question as advice to others, but it was more an ode to myself. I needed to sound it out, make space for the words of encouragement to fit into my own mouth and eventually hear them coming out of my own voice… All I was really saying was “I am enough”, “I am enough” and that was a mantra, a law and a state of being. @glamour_sa. Editor-in-Chief @asandasizani . Photography @higorbastos . Stylist @thecreativedavid. Hair #kevinepstein . Makeup @tash_pops #thandohopa#photograpy#activist#activism#fashion#writer#diversity#inclusion#representaion#feminist#feminism#art#albinism#black#blackgirlmagic#beauty#iamenough#model#actress#southafrica#internationalmodel#afro#kinkyhair#naturalhair#authenticity

Thando Hopa (@thandohopa) által megosztott bejegyzés,

A modellkedés mellett ez az afrikai lány ügyvédként is dolgozik. Thando albínó, Afrikában pedig az szó szerint átok. A helyzet az, hogy az afrikai napsugarak rákot vagy vakságot okozhatnak az albinizmussal élő embereknél.

13. Anna Marinich

Anna gyermekkorától kezdve alopéciában szenved, ami egy olyan állapot, amelyben a haj kihullik a test egyes területeitől. Tavaly a portréi részt vettek egy különböző funkciókkal rendelkező embereknek szánt fotóprojektben. Ez volt Anna első professzionális fotózása, és fellendítette a karrierjét.

12. Kate Grant

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I am voting for Cookstown… are you? #myhighstreet #gbhscookstown

Kate Grant (@kategrantmodel) által megosztott bejegyzés,

Kate lett az első Down-szindrómás lány, aki nemzetközi szépségversenyt nyert. Az Észak-Írországból származó 19 éves modellt a „tinédzser” kategóriában a legjobbnak választották. Grant-et 13 éves kora óta érdekelte a divat, és szülei mindig is támogatták az ötleteit. Még interjúkat is megpróbáltak szervezni a modellügynökségekkel, de az ügynökségek mindig elutasították. A gyermekkori álma végül valóra vált.

11. Tamy Glauser

A modell világ szerint Tamy túl későn kezdte pályafutását – 27 éves volt. Részt vesz fotózásokon és divatbemutatókon is. Androgün megjelenésének köszönhetően férfi magazinok fotózásain is részt vett, például a Numéro Homme, stb.

10. Slick Woods

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Taste better than it look #LavenderLip #10newShades #ThrowinShade #mattemoiselle

@ slickwoods által megosztott bejegyzés,

Gyermekkorában Slick rút kiskacsa volt az első fogai közötti nagy hézag és a rövid haja miatt. Ma sikeres modell, és Rihanna nagyon szereti őt. Az Instagramon látta Woods-t. Apropó, Kanye West volt az, aki azt javasolta, hogy a modell hozzon létre egy Instagram-profilt.

9. Velvet D’amour

Velvet D’amour súlya 135,6 kg, és ez a rekord a modell világ számára. Jean Paul Gaultierrel, John Galliano-val és a Vogue-al dolgozott.

8. April Star

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It’s Friday !! What’s your weekend plans ?! | Big bro made a insta and he streams. @iyouniverse

𝒶𝓅𝓇𝒾𝓁 𝓈𝓉𝒶𝓇 ☆𝑜𝒻𝒻𝒾𝒸𝒾𝒶𝓁 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉☆ (@redefinedmybeauty) által megosztott bejegyzés,

April 6 éves volt, amikor vitiligóval diagnosztizálták, és ez tönkretette önbecsülését. A szülei azonban mindig támogatták őt, és néhány évvel később meghívást kapott, hogy részt vegyen a The Real nevű amerikai show-ban, ahol ez a jövőbeli modell találkozott Winnie Harlow-val, aki a példaképévé vált. Ma April népszerű magazinok különböző fotózásain vesz részt, és motiváló Instagram oldala van.

7. Marian Avila

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ignora lo negativo, siente tu fuerza interior. ✨✨ Ignore the negative, feel your inner strength. . #marianavilamodel #magic #thanks @syoloestilistas @catalinaesteticaavanzada #positive #love

Marian Avila (@marianavilamodel) által megosztott bejegyzés,

Marian az első spanyol modell Down-szindrómával. Mindig álmodott a New York-i divathéten való részvételről, és az álma valóra vált: Talisha White egyik modellje látta a posztját az Instagramon, megmutatta Talishámak, és kapcsolatba lépett vele. Avila ma a Vogue-al és a Harper’s Bazaar-al dolgozik.

6. Tess McMillan

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

my amazingly talented friend @francoschicke took pictures of me for @modelsdot styled by the also amazing @rachelgilman_

Tess McMillan (@tess_mcmillan) által megosztott bejegyzés,

Kezdetben ez a texasi lány színésznő akart lenni (két évig egy színész iskolában tanult.) De egy fotózás után a models.com-nak, McMillan sorsa megpecsételődött. Most, Tess olyan márkákkal dolgozik, mint JCPenney és Zalando, részt vett egy Marc Jacobs reklámkampányban is, és volt egy fotózása a brit Vogue-nak.

5. Issa Lish

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@dsquared2 💖

Issa Lish 👽 (@issalien) által megosztott bejegyzés,

Issa érdekes származású: félig japán, fél mexikói. Inspiráló Instagram-profilja is van, amely láttán azt hiszed, hogy barátok vagytok ezzel a szokatlan modellel.

4. Alice Wilson

Wilson arcát szeplők borítják. De ez nem az ő egyetlen jellemzője: barna szeme van, de szeret egy kék kontaktlencsét viselni, hogy megmutassa, a szépség a tökéletlenségről szól.

3. Jazelle Zanotti

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Watermelóndrea

:..::jazZELLe::.:: (@uglyworldwide) által megosztott bejegyzés,

Jazelle szereti az élénk sminket. A Die Antwoorddal való barátsága valószínűleg az egyik ok, amiért olyan szokatlanul néz ki.

2. Serafima Solovyova

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Губы — дурацкий магнит, память — плохая тетрадь #barbarabologna

Saymon Sima (@saymonsima) által megosztott bejegyzés,

Serafima biztos abban, hogy a nőiesség egyáltalán nem a hajról szól.

1. Sophia Hadjipanteli

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@prada

Sophia Hadjipanteli ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés,

Ez a görögországi modell feketére festi a szemöldökét, hogy kiemelje őket. Régebben részt vett fotózásokon, ahol Frida Kahlo volt. Mint mindannyian tudjuk, Frida-nak is nagyon különböző szemöldökei voltak.

Kinek a megjelenése inspirált téged a leginkább?

betöltés...