Íme egy házi gyógymód a jóindulatú zsírdaganatok kezelésére

Ha bármilyen kinövést, dudort észlelünk testünkön, az első és legfontosabb dolog, hogy felkeressünk egy szakembert. A diagnózis felállítása, és a megfelelő kezelés előírása után próbálkozhatunk szelídebb gyógymódok alkalmazásával is.

A jóindulatú bőrduzzanatok (a lipómák) általában a fejen, nyakon, karon és hónaljban jelentkeznek. Általában egy bizonyos területen bukkannak fel, de olyan is akad, hogy egyidőben a test több tájékán is megfigyelhetőek.

A tudomány jelenlegi álláspontja szerint, még nem tudni biztosan, hogy mi okozza ezeket a kinövéseket. Eddigi kutatások szerint, bizonyítottan a genetikai tényezők is nagy szerepet kapnak a csomók kialakulásában.

Az alábbiakban mutatunk egy olyan eljárást, mely segítségével könnyedén megszabadulhatunk a bőr alatti duzzanatoktól természetes módon. Mielőtt műtőkés alá vetnénk magunk, érdemes kipróbálni.

Keverjünk össze egy kevés mézet liszttel, majd a pépet kenjük rá közvetlenül a csomóra. Figyeljünk arra, hogy kellő sűrűségű legyen, és legalább egy centis vastagságban kenjük be vele a kinövést.

Takarjuk le egy papírtörlővel, kössük le, és hagyjuk állni másfél napig, vagyis 36 órán át. Ezután vegyük le, és ismételjük meg újra a módszert. A kezelés a hatásosság érdekében 7-8 napig kell tartson. Ez idő alatt a zsírcsomó fokozatosan csökkenni fog, majd végül eltűnik.

Alternatív kezelésképpen próbálkozhatunk a Reikivel, vagy a Bowen-technikával is.

betöltés...