Az anya azt hitte kislánya bent égett a házban – aztán jön rá mit tett a kutya

Akinek van vagy volt már kutyája tudja, hogy mennyire kedves állatok és milyen sok szeretetet kapunk tőlük. Néha még több kedvességet kapunk egy négylábútól mint némely embertársunktól. Kérdezzék csak meg a Poremski családot, ők is pontosan tudják.

Erika Poremski épp kiment a házból a kocsihoz, és néhány perc múlva észrevette, hogy a háza kigyulladt. Berohant a házba, hogy kimentse onnan a nyolc hónapos kislányát Vivianát de nem tudott átjutni az égő bútordarabokon.

A szomszédok is azonnal a segítségre siettek de nem tudták ők sem kimenteni a kislányt.

Szerencsére a család kutyája Polo is észlelte, hogy valami baj van. A kutya egész végig a kislány mellett maradt az égő házban. Egészed addig, amíg meg nem érkeztek a tűzoltók és ki nem mentették onnan őket. Polo ráfeküdt a kislányra, s így testével védte őt a tűztől.

Viviana testének 19 \%-a égett meg a tűzben de túlélte a balesetet Polo-nak köszönhetően. A kutyának azonban komoly sérülései voltak és sajnos nem sokkal a szerencsétlenség után meghalt.

Polo igazi hős volt, a saját életét áldozta fel habozás nélkül a család legkisebb tagjára gondolva. Viviana még mindig kórházi kezelés alatt van, de már jobban érzi magát és nemsokára hazamehet.

Most egy Go Fund Me gyűjtőakciót indítottak a család számára, hogy a szörnyű tűzeset után a család tagjainak ismét tető legyen a feje felett. Semmilyen pénz sem hozza vissza szeretett kutyájukat, Polo-t, de az biztos, hogy nélküle a kislány ma nem élne.

Kérjük oszd meg ezt a történetet barátaiddal a Facebookon, hogy mindenki halljon erről a négylábú hősről!

betöltés...