Egész testét szőr borítja a fiúnak, nem is hinnéd, hogy valódi

A sokak által csak “farkas-szindrómaként” ismert betegségben szenved, már születésekor sok szőr borította a testét.

A 13 éves fiú egyedi eset a világon, genetikai rendellenességgel született, aminek következtében rendkívül sok szőr borítja a testét.

Az indiai származású Lalit Patidar egész testét szőr borítja, még az arcát is, így úgy néz ki, mint egy kutya. A fiú minden álma, hogy meggyógyuljon és rendőr legyen, hogy el tudja tartani családját.

Szülei már számos gyógymóddal próbálkoztak, de eddig nem jártak sikerrel. Az emberek kezdik elfogadni a fiú külsejét, már nem bántják kinézete miatt.

“Fél órával a születése után láttam, az egész testét szőr borította. Az asszisztensek sokkot kaptak, amikor meglátták, azonnal hívták az orvost, aki megvizsgálta és megnyugtatott mindenkit, hogy minden a legnagyobb rendben van.” – mondta a kisfiú édesanyja.

“Szeretném, ha az arcomon lévő szőr eltűnne. Idegesít, mert folyton belelóg a szemembe és a számba, amikor eszek. Este, amikor elalszom néha nehezen lélegzek a sok szőr miatt.” – mondta életéről Lalit.

A gyerekek megijedtek tőle az elején, nem akartak játszani a szőrös kisfiúval, most azonban mindenki megbarátkozott vele, sok barátja van.

betöltés...