Imád úszni és szörfözni a menhelyről befogadott egyszemű cica

Igazi internetes híresség lett egy Hawaiin élő szörfös cicából, aki imád a gazdáival a tengerparton lenni, úszkálni az óceánban és a szörfdeszkán szelni a habokat. A Kuli nevű félszemű cicát néhány hónapos korában egy menhelyről fogadták örökbe a gazdái, Alexandra Gomez és Krista Littleton.

A macska rendkívül aprócska volt amikor magukhoz vették, még fél kilót sem nyomott, ráadásul kiderült, hogy az egyik szeme annyira el van fertőződve, hogy az állatorvos nem tehetett mást, minthogy kioperálja a beteg szemét.

A műtét után lábadozó cicát a gazdái gyakran megfürdették és Kuli nagyon gyorsan megszokta illetve megszerette a vizet, és a legtöbb macskával ellentétben élvezte a fürdetést.

Amikor pedig a gazdái elmentek szörfözni, akkor magukkal vitték Kulit is aki hamarosan már az óceánban úszkált majd pedig valódi kis szörfös lett belőle.

A szörfös cicát természetesen csak akkor engedik fel a deszkára ha csendes az idő, nincsenek nagy hullámok és mindig a part közelében maradnak vele. Eleinte mentőmellényt adtak rá, nehogy baja legyen, azonban a cica olyan jól úszik, hogy igazából nincs is rá szüksége. Ennek ellenére persze a gazdái nagyon odafigyelnek Kulira, aki a szörfdeszkán üldögélve élvezi a a napsütést és a hűsítő óceánt.

PIC FROM CATERS NEWS – (PICTURED: Kuli, the cat out for a surf) – Surfs up for this floating feline! A cat has been seen out in the surf, riding on the backs of its owners. Nankuli, known as Kuli, the cat, from Honolulu, Hawaii, has been surfing with owners Alexandra Gomez and Krista Littleton for over a year after they rescued the on-eyed moggy. Kuli, whose name means to look blind, was adopted weighing only one pound, but has gone on to become an expert in riding the waves. SEE CATERS COPY.

videó:

via

betöltés...