Tina Turner súlyos beteg, nem akar már többé élni sem

betöltés...

Tina Turner súlyos beteg, fontolgatja az eutanáziát.

Tina Turner az elmúlt években több betegségben szenvedett, 2013-ban agyvérzést kapott, 2016-ban bélrákot diagnosztizáltak nála, 2017-ben pedig veseátültetésen esett át, derült ki a hamarosan megjelenő életrajzi könyvéből.

A vesetranszplantációhoz a szervdonor maga az énekesnő férje, Erwin Bach német zenei menedzser volt, akivel 5 éve házasok.

Tina Turner eddig nem beszélt betegségeiről, a jövő héten megjelenő önéletrajzi könyvében teszi ezt meg először.

“Erwin azt mondta, készen áll arra, hogy nekem adja a veséjét, és én akkor értettem meg, mennyire szeret. Az igaz szeretetet eddig nem tapasztaltam meg mással kapcsolatban” – mondta a Die Zeitnak, a 78 éves Tina Turner.

“Mindig is bennem volt és bennem van az a gondolat, hogy rendben van, meg fogok halni – eleget éltem” – mondta Tina a Die Zeitnak

Tina Turner fia, az 59 éves Craig, júliusban követett el öngyilkosságot, az énekesnő erről így nyilatkozott: “Nem tudjuk, miért tette. Békében váltunk el, és azt gondolom, boldog ott, ahol most van.”

Tina Turner egészségügyi gondjai miatt, belépett az Exit nevű szervezetbe, ami az aktív eutanáziával foglalkozik.

“Nagy szerencsém van, hogy itt élek Svájcban. Nem akarok betegen kimászni az életből, egyszerűen szeretnék elmenni” – mondta az énekesnő.

Tina Turner 1939–ban született, tizenkétszeres Grammy-díjas és többszörös Golden Globe-díjas amerikai énekesnő, színésznő. Zenei pályafutását az Ike & Tina Turner Revü tagjaként kezdte, férje Ike Turner oldalán. A világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb rockénekesnőjének számít.

2013 júliusában házasságot kötött Erwin Bachhal, megkapta a svájci állampolgárságot és elhagyta az amerikait. Jelenleg Zürich mellett, Küsnachtban él.

betöltés...