Mata Ricsi nem egyszer félmilliót is megkeresett a szüleinek, de enni nem kapott tőlük

Elköltözött a szüleitől, mert már nem akarja támogatni a őket.

Mata Ricsi neve az Ének Iskolája tehetségkutatóban bukkant fel először, később 2016-ban az X-Faktor döntőjébe is bejutott. Ezután rengeteg fellépése volt, de az életkörülményei sajnos nem változtak.

“A tévés szerepléseim után nagyon sok felkérésem volt évekig. Félmilliót is megkerestem, de mivel kiskorú voltam, nem az én kezemben landolt a pénz, amivel nem is lett volna baj, ha azért érzékelek belőle valamit. Például azt, hogyha hazaérek, van ennivaló, meg hasonlók. De nem szeretnék a múltban vájkálni, vagy a szüleimet megsérteni. Elköltöztem, és nagyon jó döntés volt” – mondta a Borsnak Mata Ricsi.

Ricsi nemrég töltötte be a 18. életévét, de már két éve már elköltözött a szüleitől, egy rajongója családjához. Az új “családja” mindenben segíti.

“Egy éve elkezdtem egy sulit, és nemrég meg is kaptam a bizonyítványom. Szobafestő-mázoló lettem, és el is helyezkedtem. Szeretem ezt a munkát, és szeretnék vele egy biztos egzisztenciát teremteni magamnak.” – tette hozzá Ricsi, aki az éneklést sem szeretné abbahagyni.

betöltés...