50 ember 2 hónapig horgolta az óriási tengeri sünt -nézd ezeket a gyönyörű művészi alkotásokat

Emlékszel még a horgolásra, ami nagymamáink idejében olyan népszerű elfoglaltság volt? Nos, ez ismét visszatért életünkbe. Megváltoztak az idők és a horgolás is teljesen új értelmezést nyert s ennek a 21. századi formája lélegzetelállító.

Szingapúr Marina Bay nevű kikötőjében láthatók ezek az óriási horgolt tengeri sün formájú dekorációk. Egy 50 fős csoport 2 hónapon keresztül dolgozott ezen a projekten, melyben poliészter fonalat használtak fel a tengeri sün formák elkészítéséhez. A tárgyak este még fényt is adnak, egyenként 17 méter magasak és kb. 100 kg a súlyuk.

Azért készítették ezeket ez elemeket, hogy ellensúlyozzák az óriási felhőkarcolókat. ” Ha megnézzük ezeket a tárgyakat a sötét épületek és a kék víz mellett, mindenképpen megállunk, pihenünk egyet és megcsodáljuk őket. Talán ezzel még egy kis költészet is kerül dolgos mindennapjainkba.”

.

.

.

.

.

.

A Londonban és Seoulban dolgozó építésziroda, a Choi+Shine  ötlete volt ez a projekt, melyet a Szingapúrban rendezendő  2017-es iLight Marina Bay Festival tiszteletére készítettek.

Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal, ha Téged is lenyűgözött ez a projekt!

betöltés...