Egy fiatal nő bevallotta, hogy az apja a nőgyógyásza, de ami megőrjítette az embereket, az a felfedezése

Minden gyerek azt szeretné, ha egy szerető apa részt venne a nevelésében. Néha azonban vigyázni kell, hogy mit kívánunk… A TikTok-on nemrég vírusként terjedt el egy videó, amikor egy fiatal nő elárult valamit az édesapjáról, ami számára normális, de a világ többi részét megdöbbentette.

Az apák és lányaik közötti kapcsolat valami igazán különleges dolog. Olyan kapcsolat, amely egy életen át tarthat. Ahhoz, hogy ápolni tudja ezt a köteléket, az apának feltétel nélküli szeretetet kell nyújtania, jó példaképnek kell lennie, jó kommunikációt kell folytatnia, és soha nem szabad visszafognia gyermeke személyes fejlődését.

Ily módon az apa-lánya kapcsolat valószínűleg irigylésre méltó lesz. Emellett a kötődés elősegítésének másik módja lehet egymás eredményeinek elismerése, az együtt töltött idő és az önállóság ösztönzése. A legtöbb esetben általában az erős kötődés a legcélszerűbb, azonban vannak, akik túl messzire mennek, és most egy olyan lány történetét szeretnénk elmesélni, aki talán túlságosan is bízik az apjában.

Először is fontos tisztázni, hogy a szakértők azt javasolják, hogy legalább háromévente egyszer menjünk el nőgyógyászati konzultációra, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy minden rendben van-e, illetve hogy időben felismerjük az esetleges problémákat. Megbízható nőgyógyászt találni azonban nehéz lehet.

De el tudod képzelni, hogy apukádhoz mész konzultációra, aki nőgyógyász? Nos, egy fiatal nő a közösségi médiában bevallotta, hogy az apukája a nőgyógyásza, és ez nagy vitát váltott ki.

Sokan rosszallásukat és aggodalmukat fejezték ki a helyzet miatt, mivel ez kellemetlen és szakszerűtlen lehet. Elvégre a szexuális egészség fontos téma, és komolyan és tisztelettel kell kezelni.

A képaláírás így szól: „Amikor a nőgyógyászod -aki egyben az apukád is- elvégzi az éves vizsgálatot, és rájön, hogy a barátod megcsal téged…”.

Kiderült, hogy Isabel Salas (@isabelsalasv) a TikTok-ra feltöltött videójában mutatta meg, hogyan vett észre valami furcsát az apja a vizsgálat során.

A videón látható a rendelő és a képernyő, amelyen a vizsgálat eredményei láthatók. Ezután a nő felvette, ahogy apukája az íróasztalánál ül, miközben a konzultáció néhány adatát beírja az adatbázisába.

A videó órákon belül vírusként terjedt, és a TikTok-felhasználók véleménye megoszlott. A legnagyobb figyelmet azonban az keltette, hogy az apuka hogyan szerzett tudomást Isabel barátjának hűtlenségéről.

@isabelsalasvQuisiera decir que es contenido pero sí sucedió hace años 🫠

♬ Black Swan – Swan Lake – Pyotr Ilyich Tchaikovsky

Isabelről kiderült, hogy a kezelés ellenére visszatérő fertőzései vannak. Ezután a TikTok követői teljesen összezavarodtak, és azon tűnődtek, vajon helyénvaló-e, hogy egy apa ilyen módon vizsgálja a lányát. Néhányan megragadták az alkalmat, hogy viccet csináljanak belőle olyan kommentekkel, mint „Az igazi ‘papa-nicolau’… remélem, jól érzed magad!”.

Mások eközben olyan megjegyzéseket tettek, mint „Nem hiszem, hogy hagynám, hogy az apám legyen a nőgyógyászom.” vagy „Az orvosoknál nincs olyan, hogy nem szabadna konzultációkat adniuk a rokonaiknak?”.

betöltés...