16 eredeti találmány, amely segít jobb életet élni

Az emberi elme annyira csodálatos és kiszámíthatatlan, melynek segítségével több száz kiváló és praktikus találmány jön létre a világon, melyeknek az a fő funkciója, hogy megkönnyítsék a mindennapi életet. Például hallottatok már olyan ruháról, aminek a hátsóján egy babzsákfotel van, így bárhova le tudtok ülni, ahova csak akartok vagy egy olyan sílécről, amit autókra lehet szerelni így biztonságosabban lehet vele közlekedni a téli időszakban? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy megismerkedjetek vele. Ma olyan zseniális találmányokat mutatunk be nektek, amik bizonyára a ti tetszéseteket is el fogják nyerni.

Okos hálózsák.

A Polarmond a természet és a kempingezés szerelmeseinek fejlesztették ki ezt a hálózsákot, ami kényelmes, könnyű és, ami a legjobb, hogy optimális hőmérsékleten tartja a tetet.

Függőágy, mely örökre megváltoztatja az irodai életed.

Ez függőágy lehetőséget biztosít, hogy kényelmesebben tudj tanulni vagy dolgozni. Optimális magasságra emeli a lábad így hosszú órákon át tudsz az asztal előtt ülni.

Egy túlélő kapszula, ami természeti katasztrófa esetén megvéd.

A Survival kapszulát azért hozták létre, hogy megvédje az emberek életét természeti katasztrófa esetén. Egyetlen kapszula 2 embernek biztosít helyet, de akár 10 felnőtt számára is ki lehet alakítani. 5 napon keresztül lehet benne élelmiszert és vizet tárolni, s ezen kívül pedig van benne villany, GPS, szellőző és WC is.

Nem számít, hol jársz, ezzel az eszközzel nincs többé koszos és foltos szőnyeg.

A Cleanstep XTC a legjobb megoldás arra, hogy tisztán tartsd a szőnyegeidet. Ez a készülék automatikusan rátesz egy fóliát a cipőid talpára, így nem tudsz behordani sarat, piszkot, vagy baktériumot a lakásba.

Egy mentőmellény, ami mentőcsónakokká alakul át.

A Cobham létrehozott egy olyan mentőmellényt, ami mentőcsónakká alakul át. Ez a mellény nemcsak a vízbefulladástól ment meg, hanem a hipotermiától is.

Egy eszköz, ami összeszedi a teniszlabdákat.

A K-Max egy olyan innovatív eszköz, ami bizonyos mennyiségű teniszlabdát képes összeszedni, anélkül, hogy meg kellene erőltetned magad. Ezzel igazi élménnyé válik a teniszezés.

Robot mesterszakács a konyhában.

Moley a világ legelső robot mesterszakácsa, aki tökéletesen tudja kezelni a főzőlapot, a sütőt, a mosogatógépet, és minden egyéb elektronikai eszközt. Memóriájában pedig több száz recept van így bármit el tud készíteni.

Síléc az autóra.

Ez a találmány nemcsak azok érdeklődését keltette fel, akik állandó jelleggel autóznak a hegyekben, hanem azokét is, akik szeretnének télen biztonságosabban közlekedni. A Track N Go az első olyan sítalp, aminek a memóriájába 4 különböző fajta útviszonyt tápláltak.

A kerékpáros babakocsi tökéletes ajándék egy újdonsült édesanya számára.

Ha még újdonsült édesanya vagy és szeretsz biciklizni, akkor a “Taga Bikes” -ot pont neked találták ki. A cég biztonságos és kényelmes eszközt tervezett az édesanyáknak, hogy könnyebben tudjanak közlekedni a gyermekeikkel. A kerékpárra babakocsi is csatolható, így egészen pici babával is lehet utazni a városban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“Pretty dope bike+ kid design”- in the words of Zach, who Twitted this great photo. #TagaCommunity

Taga Bikes (@tagabikes) által megosztott bejegyzés,

BabyDam a bababiztos kád titka.

A BabyDam egy fürdőkád elválasztó panel, amit nagyon egyszerűen bele lehet tenni a kádba. A legjobb, hogy akkora helyet csinálsz a gyermeknek, amekkorát akarsz, így időt, vizet és teret is spórolsz a fürdetések alkalmával. De ha kisállatod van, az ő fürdetésénél is simán lehet használni.

Speciális ruha, amiben bárhol, bármikor, bárhova le tudsz ülni.

Szupi lenne, ha minden egyes pillanatban lenne valamink amire le lehetne ülni, mondjuk egy sorban állás alkalmával. A Bean Bag Onesie nagyon könnyen és egyszerűen megoldotta ezt a problémát. Egy speciális ruhát hoztak létre, melynek hátsó részébe, egy babzsákfotelt varrtak. Ezzel egyszer s mindenkorra megoldódott a krízis és most már bárhova le tudsz ülni.

Egy tolószék, amivel lehet lépcsőn közlekedni.

Egy cég olyan kerekesszéket készített, amivel lehet lépcsőn közlekedni. A Scewo egy nagyon hatékony és praktikus találmány, ami segít a mozgáskorlátozott embereknek a lépcsőzésben.

Lélegezz tiszta és friss levegőt a város közepén.

A Breaze egy új generációs, szennyeződésszűrő maszk, ami lehetővé teszi, hogy a vidék tiszta és friss levegőjét lélegezd be. A maszk megvéd a levegőben található szennyeződésektől és a smogtól is.

Légzsákkal ellátott bukósisak.

Ha rendszeresen kerékpározol és szeretnéd magad mindig biztonságban tudni, akkor ezt a sisakot neked találták ki. A Hovding létrehozott egy olyan sisakot, amibe légzsákot építettek. Ez megvédi a kerékpárost egy potenciális baleset esetén.

Egy szék, amit bármikor, bárhol igénybe vehetsz.

Egy cég létrehozott egy olyan hátizsákot, amit ha kibontasz, akkor székké alakul át. Ezzel bárhol, bármikor helyet foglalhatsz, ha úgy érzed nem bírod már tovább a sétát vagy a várakozást.

Játékkönnyítő eszköz.

A Pool Live AR létrehozott egy virtuális valóság eszközt, melynek célja, hogy segítse a biliárd játékosokat abban, hogy könnyebben betaláljanak a lyukakba.

Nektek melyik ötlet nyerte el a tetszéseteket?

via

betöltés...