10 „Harry Potter” színész és partnereik, akik bizonyítják, hogy a szerelem varázslatos marad Roxforton kívül is

Szinte nincs olyan ember, aki ne látta volna a Harry Potter című filmeket, vagy azok spinoffját a Legendás állatok és megfigyelésük illetve a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei című filmeket. Mindegyikben van olyan karakter, aki egy-kettőre belopta magát a szívünkbe. Sokan nem is tudják, hogy ezeknek a színészeknek, színésznőknek milyen kapcsolataik alakultak ki a varázslóvilágon kívül. Mai cikkünkben úgy határoztunk, hogy elhozzuk nektek a Harry Potter filmek néhány szereplőit és bemutatjuk nektek a párjukat.

1, Eddie Redmayne (Goethius Salmander) és Hannah Bagshawe.

A Harry Potter spinoff filmjében Eddie Redmayne játszotta el Goethius Salmander-t, aki egyből belopta magát a nők szívébe. Női rajongói nagy bánatára, Eddie szíve már foglalt, ugyanis 2014-ben házasodott össze kedvesével Hannah Bagshawe sajtóssal. Két gyermekük is született Iris Mary Redmayne és Luke Richard Bagshawe. A szerető feleség és anya, minden vörös szőnyeges rendezvényre elkíséri férjét, sőt segít neki kiválasztani, hogy mit vegyen fel az eseményre.

2, Warwick Davis (Filius Flitwick, Ampók kobold) és Samantha Davis.

Warwick Davis, nemcsak 1 hanem 2 karaktert is játszott a Harry Potter filmekben. Az egyik karakter Flitwick professzor volt, aki megtanította a fiatal boszorkányokat és mágusokat a „wingardium leviosa” varázslatra. A másik karakter Ampók a kobold volt, akit az első részben a Gringotts bankban láthattunk. Warwick és Samantha kapcsolata 1988-ban kezdődött a Willow film forgatása során. 1991-ben a pár összeházasodott, majd 3 gyermekük született, akik közül csak ketten érték meg a felnőttkort.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hello Instagram people. This is my first photo post and it was taken by none other than the co-founder of Instagram, Kevin Systrom.

Warwick Davis (@warwickadavis) által megosztott bejegyzés,

3, Daniel Radcliffe (Harry Potter) és Erin Darke

Daniel Radcliffe gyerekként került Harry Potter szerepébe, mely meghozta neki az ismertséget. Gyakorlatilag a szemünk előtt nőtt fel, aki rövid ideig de a szerelmet is megtapasztalhatta. Radcliffe Erin Darke színésznővel találkozgatott egy ideig, aki a Good Girls Revolt című sorozatban játszotta Cindy Reston szerepét. Mindketten az “Öld meg kedveseid” című filmben játszottak, és a forgatás alatt kezdtek el randizni. 2014-ben felröppent a hír, hogy eljegyezték egymást, azonban Erin apja ezt tagadta.

4, Matthew Lewis (Neville Longbottom) és Angela Jones.

Matthew Lewis és Angela Jones 2016-ban találkoztak a Harry Potter vidámparkban, ahol Jones rendezvény-asszisztensként dolgozott. Az év végén Lewis megkérte Jones kezét Párizsban és két évvel később, 2018 májusában Olaszországban összeházasodtak. Ma Los Angelesben élnek két kutyájukkal.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Only my wife is enjoying this. Happy Xmas. X

Matthew Lewis (@mattdavelewis) által megosztott bejegyzés,

5, Rupert Grint (Ron Weasley) és Georgia Groome.

Rupert Grint és Georgia Groome 2011-ben kezdtek el járni egymással, de a rajongók csak 2018-ban tudták meg, hogy ők akkor már 7 éve egy párt alkottak. Georgia egyébként a “A macskám, a családom és a fiúk” című filmből lehet ismerős, ugyanis ő alakította Georgia Nicolson-t.

6, Zoë Kravitz (Leta Lestrange) és Karl Glusman.

Zoë Kravitz játszotta Leta Lestrange karakterét a “Legendás állatok: Grindelwald bűntettei” című filmben. Egy interjúban erősítette meg a hírt, hogy eljegyezték egymást szerelmével Karl Glusmannal, sőt már össze is házasodtak. A pár egy közös barát segítségével talált egymásra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I miss you.

Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) által megosztott bejegyzés,

7, Afshan Azad (Padma Patil) és Nabil Kazi.

Afshan Azad az egyik Patil lányt játszotta a Harry Potter filmben. A legfontosabb jelenete a negyedik részben volt, mikor Ron Weasley-vel ment a bálba. A valóságban Nabil Kazi volt az a férfi, aki feleségül vette őt, 2018-ban. Néhány egykori kollégája is részt vett az esküvőn például a Ginny Weasley-t alakító Bonnie Wright és a Cho Changot alakító Katie Leung.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My ❤️ My 🌎

Official Afshan (@afshanazad) által megosztott bejegyzés,

8, Gary Oldman (Sirius Black) és Gisele Schmidt.

Sirius Black az egyik legkedveltebb karaktere a Harry Potter franchisenak. A színész, aki Siriust játszotta, Gary Oldman volt. Oldman majdnem 2 éve kötött házasságot Gisele Schmidttel, aki művészi kurátorként tevékenykedik. A tehetséges színésznek ez az ötödik házassága.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

All set and ready to go!

Gary Oldman & Gisele Schmidt (@giseleschmidtofficial) által megosztott bejegyzés,

9, Jason Isaacs (Lucius Malfoy) és Emma Hewitt.

Gary Oldmannel ellentétben Jason Isaacs csak egy nővel kötött házasságot, aki nem más, mint Emma Hewitt. A pár 1988 óta él együtt, és két szép lányuk van. Az egyik a 16 éves Lily, a másik pedig a 13 éves Ruby. Valódi énje szöges ellentéte filmbéli karakterének, Lucius Malfoynak.

10. David Tennant (Barty Crouch Jr.) és Georgia Moffett

David Tennant talán egy magányos férfit játszott a Harry Potter filmjeiben, de a valóságban a színész egyáltalán nem magányos. A felesége a színésznő, Georgia Moffett. A Ki vagy, doki? sorozat forgatásán találkoztak, és 2011. december 30-án a pár házasodott. Négy gyermekük van.

via

betöltés...