Hazudott a filmben Jackson állítólagos áldozata? Saját magát buktatta le

Ha ez nem igaz, lehet, hogy a többi sem?

Zaklatások

A Leaving Neverland, azaz Neverland elhagyása című dokumentumfilm rengeteg port kavart maga körül, ugyanis Michael Jacksontazzal vádolják benne, hogy gyerekeket molesztált, ám sorra derülnek ki még titkok a viharos üggyel kapcsolatban. Azonban az, amire most jöttek rá, alapjaiban változtathatja meg az utóbbi időben róla kialakított képet. Nem csupán filmes bakiról van szó.

Vallomás

A filmben Jackson két állítólagos áldozata vallja be, hogy molesztálta őket a világsztár. Az egyik – mára már felnőtt – gyermek, James Safechuck azt mondta, hogy Neverland valamennyi helyszínén, köztük a Jackson birodalmának szimbólumává vált vasútállomáson érte őt a szexuális bántalmazás, 1988 és 1992 között. Jackson birtokán azonban tagadják, hogy így történt volna, és erre most már bizonyítékok is vannak.

Leleplezés

Mike Smallcombe (Michael Jackson biográfusa) megosztotta a Neverland vasútállomásának építési terveit, amelyek azt mutatják, hogy az 1993. szeptember 2-án épült, és csak 1994-ben nyílt meg, azaz hibát talált a történetben. Hiszen miért mondott volna az áldozat olyan időpontot, ami valótlan, ha már az igazságot tárta a nagy világ elé? Ez azt jelentheti, hogy a film megalapozatlan állításokkal lehet tele? Talán hamarosan erre is fény derül.

betöltés...