Gyász: Meghalt a néni, akit egész Budapest szeretett

Budapest – Szomorú nap ez a mai, meghalt mindenki kedvenc sütiárus nénije.

A hétfő reggel már nem volt ugyanolyan azoknak, akik a Nyugati pályaudvar bejárata mellett szoktak süteményt vásárolni Irénke nénitől. Az idős asszony helye üres volt, sivár és hideg. Többen érezhették, hogy baj történt, hiszen a 86 esztendős hölgy csak akkor nem árulta a finomságait, mikor valami komoly gond adódott.

A nullker.hu cikke azonban mindenkit szíven ütött. Kiderült ugyanis, hogy Irénke elhunyt, egy ismerőse Facebookon közölte a gyászhírt.

A néni először a Facebookon tűnt fel, 2013-ban, történetét már ekkor rengetegen osztották meg. Irénke ugyanis hihetetlen erővel küzdött dédunokáiért, minden egyes nap Veresegyházáról utazott fel Pestre, hogy a pályaudvar főbejárata mellett kapjon finom édességeiért párszáz forintokat. 19 ezernél is több megosztással büszkélkedhetett.

Két évvel később a magyar internetezés egyik legnagyobb átverésévé vált, mert azt állították, hogy a NAV nem engedi, hogy Irénke ott árusítson, sőt mi több,3 millió forintra büntették meg. A hírt maga a nő cáfolta meg, hálistennek, nem történt ilyen.

Most azonban, már tényleg nincs több sütemény, nincs több kedves mosoly. Irénke egykori kedvenc helyén már csak egy mécses pislákol.

betöltés...