16 kép amely megmutatja, hogy mennyi furcsa véletlen egybeesés létezik ezen a bolygón.

Néha olyan fotókat látunk, amelyek furcsának tűnhetnek a véletlenek sokasága miatt és azt kérdezzük, hogy “ez valóban megtörtént!” Miért ne?

Ez a 16 furcsa fotó láttán talán azt gondolod, hogy a világ csak egy nagy szimuláció, és hogy a szimuláció alkalmanként olyan hibát hoz létre, amely ilyen furcsa dolgokat okoz. Szerencsére van fényképes bizonyítékunk arra, hogy megmutassuk, hogy igen, a világ néha különös is lehet.

1. Ez a hölgy tényleg három lábbal nőtt, vagy csak a Google játszik a valósággal? Soha nem fogjuk tudni a tényleges választ.

2. Ez az autó úgy néz ki, mintha nem megfelelően töltődött volna be egy számítógépes játék. Lehet, hogy meg kellene próbálnunk kikapcsolni a világot, majd újra vissza.

3. Nem utálod, mikor sétálsz, és a fák csak részben vannak megjelenítve? Annyira idegesítő. Azt gondolnám az életnek jobb a grafikája.

4. “Hé, amikor ma elmentél a boltba, vörös vagy zöld szőlőt vásároltál?” “Igen.”

5. Mit mondasz annak, amikor valaki észreveszi, hogy gyertya már nem működik megfelelően? Ez még csak nem is olyan, ami igazán megjavítható lenne?

6. Vagy valaki nagyon keményen dolgozott azon, hogy ezek a fák úgy tűnjenek, mint egy rossz 90-es évekből származó számítógépes játék, vagy csak így nőttek.

7. Vajon észrevették már, hogy klónozták őket, hogy az egyetemen többen legyenek? Melyik az eredeti?

8. Valaki a szivárvány létrehozó részlegen nyilvánvalóan lenyomva hagyta a gombot, amikor csak egyszer kellett volna megnyomni.

9. Melyik a valószínűbb: ezek a srácok olyan ikrek, akik együtt futnak, vagy hogy valahogy az egyik srác spontán megduplázódott edzés közben?

10. “Jól van lányok, csak arra figyeljetek, hogy menők legyetek, és persze egyéniségek.”

11. Tudnod kell, hogy lesz egy olyan kellemetlen pillanat parkolásnál, ahol mindegyikőtök megpróbál rossz autóba beszállni.

12. Van egy megváltoztathatatlan igazság ebben a világban, amit mindenkinek ismernie kell: a pocsolyák soha nem hazudnak.

13. Teljesen lehetséges, hogy ennek a fickónak nagyon megy az asztrális utazás, és hogy a legnagyszerűbb álma az volt, hogy valójában egy másik ülésen aludjon.

14. Arról vitatkoztak, hogy mit írnak az újságban, de lehet, hogy unalmas volt, mivel csak saját magukkal beszélgettek.

15. Van valami baj azzal, ahogy ez az ablak visszatükrözi ezt a macskát. Bár a macska valószínűleg nem hiszi, hogy bármi is furcsa lenne.

16. Tényleg nagyszerű, hogy ez a nő időt tölthet azzal, hogy megismerje és együtt ebédeljen saját magával egy másik univerzumból.

betöltés...