Miért marad egyedül olyan sok okos és gyönyörű nő éveken át

Valószínűleg olyan sokszor megkérdezted a gyönyörű barátodat, hogy miért egyedülálló, és miért nem rohan a családalapítással. Lehet, hogy viccelődik erről a témáról, de a probléma gyökerei sokkal mélyebbek. Az egyre szebb és okosabb lányok inkább nincsenek kapcsolatban. Az amerikaiak mintegy 50,2 százaléka egyedülálló, ami körülbelül 124,6 millió ember, és az Egyesült Államokban több egyedülálló nő van, mint házas.

Úgy döntöttünk, hogy tanulmányozzuk ezt a problémát, és választ találunk arra, hogy miért történik ez.

1. A modern nők függetlenek.

A nők küzdenek jogaikért és megváltoztatják a világot. Egyre több nő kap olyan munkát, amely a férfiakéval egyenrangú vagy jobb annál, és egyre több nő válik függetlenné. Nem kell többé megkérniük a férfiakat, hogy segítsenek a fizikai munkában, mert egyszerűen csak hívhatnak egy szolgáltatót és kifizethetik. És ez néha gyorsabb, mint várni, hogy a férjed megoldja a problémát.

2. A nők egyre inkább tiszteletben tartják szabadságukat és szabadidejüket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cause I felt like it 🤫 @diormakeup tomorrow ! Dior Lacquer Plump @peterphilipsmakeup let’s do this 💋

🦋 (@bellahadid) által megosztott bejegyzés,

Szóval most ahelyett, hogy az irodai munka után otthon főzzenek a férjükre és több gyerekükre, a nők inkább önmagukra fordítják idejüket. Vonzóbbnak tűnik egy fürdőbe, szépségszalonba, vásárolni vagy önfejlesztő mesterkurzusra menni, mint gondoskodni a gyerekekről, vagy egy férfi után takarítani.

3. A nők érzelmileg egyre stabilabbá válnak.

Amikor az emberek viccelődnek az erős, egyedülálló macskás nőkről, az valójában nem vicc. A nők erősebbek, érzelmileg stabilabbak és képzettebbek. A modern világ körülbelül ugyanolyan lehetőségeket biztosít nekik, mint a srácoknak. Ez befolyásolja pszichológiájukat. Nem félsz attól, hogy egyedül maradsz létszükségleti javak nélkül. Jobb lenne, ha várnál egy egyenlő félre, minthogy megoszd az ágyadat egy olyan férfival, akit nem szeretsz, vagy nem tiszteled.

4. A modern nők elkezdték kedvelni az alternatív kapcsolatokat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Golden Hour. 📸 @nikiinla

Jessica Clark (@jessicaclarklife) által megosztott bejegyzés,

Napjainkban nem félünk, hogy megmutassuk preferenciáinkat a kapcsolatokban. Úgy élhetünk, ahogyan jónak látjuk, és senki sem ítél meg minket úgy, mint korábban, ha egy azonos nemű partnert választunk, vagy nyitott kapcsolatunk van. Nyilvánvaló, hogy ez azt eredményezi, hogy az emberek nem házasodnak meg, hanem csak együtt élnek.

5. A modern nők nagyon magas mércével mérnek.

Amikor a saját pénzedet keresed, vagy 1 vagy 2 diplomád, ügyelsz a megjelenésedre, és fejleszted magadat más területeken, akkor egy olyan férfit vársz, aki nem fog lenyomni az életed alacsonyabb szintjéhez. Nem fogadsz el egy olyan férfit, aki nem értékeli az erőfeszítéseidet. Nem lehet tolerálni az alacsony színvonalat, mert nem tudnak jobb életet hozni. Egyszerűbb egyedül maradni, és továbbra is csak magadról gondoskodni.

6. A férfiak jobban félnek attól, hogy szép és okos nőkkel találkozzanak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@ctaop angels ❤️ So much fun in Vegas for our annual fundraiser. I can do it all with these badass women in my life!

Charlize Theron (@charlizeafrica) által megosztott bejegyzés,

Amikor a férfiak egy szép, független és okos nőt látnak, nem lelkesednek, hogy megtegyék az első lépést, mert úgy gondolják, hogy ez a csodálatos nő nem lehet egyedülálló. Plusz senki sem akar kikosarazott lenni. És a legtöbb nő soha nem teszi meg az első lépést, mert már eleget tettek az életükben.

7. A modern nők már nem hisznek a mesékben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Colleen Atwood outdoes herself in @thehuntsman which is full of her stunning costumes

Charlize Theron (@charlizeafrica) által megosztott bejegyzés,

Igen, a nők férfiakba vetett bizalmi szintje sokkal alacsonyabb a modern szabványok és a fogyasztói társadalom miatt. Senki sem akar összetört szívet, és hány történetet hallottunk arról, hogy a nőket elárulják? Gyermekkorunk óta nézzük azokat a filmeket, amikor egy önálló üzlettel rendelkező nő a saját cégét vezeti, vagy csak úgy általában szuper sikeres a munkában. A modern világ modern prioritásokat ad nekünk, és mi elfogadjuk azokat.

Van egy csodás barátod, aki még mindig egyedülálló? Írj egy hozzászólást, ha több ötleted van, hogy miért maradnak évekig egyedülállóak a gyönyörű nők.

betöltés...