Ez a fiatal férfi valami furcsát lát az úton — Megszakad a szíve, amikor közelebbről megnézi…

Ez a férfi vezetés közben meglátott valamit egy elhagyatott út mentén az erdő közepén. Megállt, hogy közelebbről is szemügyre vegye…egy calico macska volt, és nem volt szíve otthagyni. Óvatosan magához vette és a teherautójába tette, majd az állatorvos fele vette az irányt.

A cica bolhás volt, és kullancsokat is találtak, de szerencsére semmi komoly baja nem volt. A cica hamar elfogadta megmentője közelségét, és békésen el is aludt. Szerintem elég elégedetten néz ki! ☺

“Ezt a kis hölgyet az út szélén találtam, így megálltam, hogy felvegyem. Egy olyan területen találtam rá, amit csak az erdő vesz körül, így vagy ott született, és az anya nem vitte el az egész almot, vagy valaki csak eldobta.”– írta Matt.

Matt elvitte az állatorvoshoz, hogy megszabaduljon az összes bolhától és kullancstól, majd amint elindultak haza, a teherautóban a kiscica elaludt. Mattnek nem volt szíve felébreszteni ezt az édes borsót, ezért körülbelül még egy óráig a kocsiban maradtak, amíg fel nem ébredt.

Matt annyira édesnek tartotta a cicát alvás közben, hogy készített egy képet róla. ?

Frissítés: A cica boldogan él új otthonában!

Matt nem tudta magához venni a cicát, de biztos volt benne, hogy megtalálja a megfelelő otthont számára. “Sajnos allergiás vagyok, így muszáj volt egy szerető családot találnom. Dolgoztam állatorvosi rendelőben, így ismertem pár potenciális örökbefogadót. Megkapta az első szükséges oltásokat, majd egy hölgyhöz került egy másik megmentett cicával együtt.”

Ami még jobb, hogy a családnak, aki végül örökbe fogadta, van egy másik megmentett cicájuk, akivel nagyon jól kijönnek.

Nagyon örülünk, hogy Matt megállt, hogy segítsen ennek a cicának, és hogy egy szerető családhoz került!

Ha te is úgy gondolod, hogy ez a kiscica imádnivaló, kérlek oszd meg te is ezt a történetet.

betöltés...