A nő örökbe fogadja az idős kutyát a menhelyről anélkül, hogy felismerte volna, valójában ő volt a gyermekkori kiskutyája

A kisállat tulajdonlás az egyik legörömtelibb dolog, amit tehetsz az életben. Valójában hajlandók lennénk fogadni, hogy legalább néhány kisállat tulajdonos van, akik úgy érzik, hogy a szőrös babáikkal kötött kötelékek éppoly erősek, mint a valódi csecsemőkkel. Persze, ez ellentmondásos kijelentés lehet a kisállattal nem rendelkezők számára, de bárki, akinek megadatott az az ajándék, hogy egy állatot szeressen, tudja, hogy az élmény erőteljes.

Tehát, amikor egy kisállat tulajdonosa kénytelen lemondani kedvencéről, a dolgok valóban kemények lehetnek. Vegyük például Nicole Renae-t. Amikor Nicole mindössze 14 éves volt, arra kényszerült, hogy szeretett kutyáját, Chloe-t örökbe adja, miután megtudta, hogy az édesapja egy karrier-váltáson megy keresztül.

A The Dodo-val készített interjúban Nicole felidézi a szomorú időket. “Azt mondták apámnak, hogy nem lehet háziállatunk. Chloe nagyon ugatós volt” – mondta Nicole. “Nem volt választásunk. Én csak egy gyerek voltam, így természetesen nem volt választásom az ügyben. Szívet tépő volt. Nem akartam megszabadulni a kutyámtól.”

Talán nem meglepő, hogy a fiatal tini feldúlt volt, mert nem volt sok választása az ügyben. De csak azért, mert le kellett mondania a kiskutyájáról, nem jelenti azt, hogy elfelejtette Chloét. “Ahogy az évek múltak, mindig gondoltam rá. Egyszer felhívtam az állatvédelmi szervezetet, hogy megpróbáljam kideríteni, mi történt vele, de semmit nem tudtak nekem mondani. Szóval, soha nem tudtam.”

Ez a szívfájdalom végigkísérte Nicole-t egészen felnőttkoráig, amíg el nem döntötte, hogy egy új kutyával helyettesítené ezt a “hiányzó darabot”. Végül is, már felnőtt volt, saját családdal.

Szóval önként jelentkezett, hogy örökbe fogad egy idősebb kutyát – és ami ezután történt, elképesztő! A régi kutyájával, Chloe-val végezte, több mint 8 évvel azután, hogy átadta az állatvédelmi szervezetnek!

Előre láthatóan, az újraegyesülés érzelmes volt. “Csak ölelt engem. Sírtam – annyira emlékeztetett az én Chloemra” – mondta Nicole. “Soha nem gondoltam volna, hogy újra látni fogom a kutyámat, de a szívemben tudtam, hogy ő az.”

De a kutyatulajdonosnak biztosnak kellett lennie ebben. Ezért kapcsolatba lépett a régi állatorvosának irodájával, és megkérte őket, hogy ellenőrizzék ennek a kutyának a mikrochip számát Chloe-jéval szemben. Valóban, az előérzete helyes volt! “A számok pontosan megegyeztek. Ő volt az.” – mondta Nicole. “Én szó szerint úgy éreztem magam, mintha megnyertem volna a lottót. Ez volt a legjobb érzés. Azt hittem, soha többé nem látom újra.”

De visszakapta. És most, a kutya már családtag!

“Nagyon boldog vagyok, hogy visszakaptam. Annyira izgatott vagyok minden nap, amikor hazajövök a munkából, hogy láthatom – mondta Nicole. “Ez a legjobb dolog.”

Micsoda hihetetlen újraegyesülés! Reméljük, hogy ők ketten még sok évet élvezhetnek együtt!

Alig várjuk, hogy halljuk a véleményedet erről a csodálatos találkozásról. Meglepett ez a véletlen? Történt valaha valami hasonló veled? Kellett valaha örökbefogadásra adnod egy állatot?

betöltés...