Az ágyra teszi a babát az apuka. Pár perccel később… Ezt neked is látnod kell!

Az anyák általában, legalábbis kívülről attól a pillanattól, ahogy világra jött az újszülött anyává válnak. A lelki folyamatok megélése pedig változó. Van aki már az első pocakos ultrahang után anyának érzi magát, van pedig, aki még szülés után is szokja, hogy anya lett.

Na, de hogy vannak ezzel a dologgal az apák? Mikor lesz egy férfi apa? Melyik az a pillanat, amikor „átalakul“ a férfi, vagy létezik-e egyáltalán ilyen?

Az alábbi videóban azt láthatjuk, amint egy újdonsült apuka bemutatja egy napját, amit a gyerekével tölt. Láthatjuk, amint tisztába teszi a gyereket, altatja, elhallgattatja, ha sír, és azt is, hogy hogyan dől ki pár percre aludni, amikor a gyerek hagyja. De azt is láthatjuk, hogyan örökíti meg a gyerek minden mozdulatát, hogy megmaradjon az az utókornak.

Sok képet készít, hogy az anya se maradjon le egyetlen pillanatról sem. „Az apa játszik“ fejezet a legjobb… Hiszen apa szószerint játszik a gyerekkel, és nem gyerekdalokat gügyög, vagy játékokat mutogat neki, hanem a bébi arcát gyűrögeti.

Érdemes megnézni, hogyan éli egy újdonsült apuka a hétköznapjait.

betöltés...