A halász kihúz egy “porcelán babát” az óceánból, hirtelen nyöszörgést hall, és rájön, hogy élő

Bármely szülő az életét adná a saját gyermeke biztonságának és jólétének biztosításáért.

Az elképzelést, hogy az utódod fájdalomnak és szenvedésnek van kitéve, gyakran túl sok elviselni.

Mint szülő, melegséget, kényelmet, szeretetet és egy csomó más dolgot adsz gyermekednek. Amikor ijedtek vagy megsérülnek, mi vagyunk az első, akihez futnak.

Sajnos, néha nem számít, mennyire óvatos vagy. Néha a veszély ott leselkedik, ahol a legkevésbé számítasz rá …

Jessica Whyte és párja, Josh, nyaraláson voltak, amikor rettenetes eseményekkel szembesültek. Sajnos, ez a 18 hónapos kisfiukat, Malachi-t érintette.

A család vakációjuk első éjszakáját töltötte a Murphy Holiday Camp-ban Matata-ban, Új-Zélandon, amikor valami olyan történt, amit sem Jessica, sem Jess nem tudott volna előre tervezni.

A tengerparton töltött hosszú nap után a család visszavonult a sátrukba éjszakára.

Miközben Jessica és Josh aludtak, a vakmerő Malachi sikeresen kinyitotta a sátor cipzárját, és elmászott a vízhez.

Mindössze néhány órával később a kemping vezetője ébresztette Jessicát a hírekkel. Malachit az óceánban lebegve találták meg.

A helyi halász Guss Hutt csónakjából horgászott, amikor észrevett valamit a vízben, amit egy „porcelánbabának” hitt.

Azt mondta az Új-Zéland Heraldnak: “Ahogy ott lebegett, azt gondoltam, hogy csak egy baba. Tehát kinyúltam, és megragadtam a karját, de akkor még mindig úgy gondoltam, hogy csak egy baba.

“Az arca olyan volt, mint a porcelán, a rövid, vizes hajával, de aztán egy kicsit nyöszörgött, és azt gondoltam: “Istenem, ez a baba élő’.”

Gus kihúzta Malachi testét a vízből, és gyorsan visszatért a partra. Bár Malachi órákon keresztül volt kitéve az elemeknek, egyébként sértetlen volt. Mr. Hutt vigyázott Malachira, míg a felesége futott, hogy megtalálja a szüleit.

Először azon töprengett, hogy vajon Malachi kihez tartozik.

Szerencsére azonban akkor csak egy kisfiú tartózkodott a kempingben, így az emberek Jessica és Josh sátra felé irányították. A szülők nem voltak tudatában a fiuk eltűnésének – fogalmuk sem volt, hogy majdnem megfulladt.

A történtek után Jessica elmondta az Új-Zéland Heraldnak, hogy a fia katasztrófa-közeli tettétől majdnem szívrohamot kapott.

Mostantól a szülők azt állítják, hogy zárat fognak tenni a cipzárra, hogy Malachi ne ismételhesse meg az elkószálását.

Milyen hihetetlen szerencse, hogy Gus pont azon a területen kezdett halászni, ahol Malachit megtalálta. Ha nem lett volna, a fiú valószínűleg megfulladt volna.

És belegondolni, hogy Jessica és Josh soha nem tudták volna meg, mi történt…

Kérjük, oszd meg ezt a cikket, hogy tisztelegj Gus hősi erőfeszítései előtt!

betöltés...