Anyja nem tudta nézni a csecsemő haldoklását, de ez a nő erősebb volt…

Cori Salchert túlterhelt nő nyolc gyermekkel, de amikor meglátta a csecsemő szenvedését, muszáj volt segítenie.

Egy nő, aki megérdemli a tiszteletet. Cori Salchert Milwaukeeban él, a baba a karjában súlyos beteg.

A Salchert család olyan, mint a legtöbb normális família, kivéve, hogy rengeteg gyerek van a ház körül. Először is, ez a három gyönyörű fiú …

… Aztán az öt csinos lány. A nyolc gyermek, a férj (Mark) és a  nővérként dolgozó Cori boldogan éltek, de egy nap 2012-ben minden megváltozott.

Cori hallotta a munkahelyén, hogy egy babát találtak a kórházban. A gyermek élet és halál között volt, elhagyták.

Senki sem tudta, hogy kik a szülők. Az egyetlen nyilvánvaló dolog az volt, hogy a baba rendellenességgel született, mesterséges kómában tartották. Az orvosok szerint, a napjai meg voltak számlálva. Amikor Cori meglátta a babát, összeesett.

Számára ez elképzelhetetlen, hogy  utolsó napjait egy kórházban töltse a baba a géphez kötve. Cori örökbefogadta a babát, gyorsan meg is adták neki a kis Emmalynn felügyeleti jogát! Ez volt a neve a legújabb családtagnak Salchertéknél.

Az egész család gondoskodik a kis Emmalynnról. Mark, az örökbefogadó apa mindig is támogatta a döntést és Emmalynn most a legkisebb lánya lett, gyorsan megtalálta a helyét a szívében.

Cori teljesen Emmalynnek szentelte idejét, és az egész család segített

Cori legidősebb fia a kis Emalynnel. Ez a nagy testvér büszke a kishúgára. Bár mindenki tudja, hogy a halála közeledik, de próbáltak vidámak maradni.

Emmalynn élt még 50 napot. A család minden tagja, hatalmas űrt érzett jóval halála után. Andrew, a legfiatalabb fiú siratta legtovább kishúgát.

Elhagyta ezt a világot a dobogó szívemen. Nem szenvedett, és mindenekelőtt, nem volt egyedül. “Mondja Cori.

Valamivel több mint egy évvel később, a kis Charlie, lépett be az életükbe. Ő is rendellenességgel született, az orvosok megmondták róla is, hogy nem marad sokáig a földön. Charlie biológiai szülei nem voltak képesek kezelni a helyzetet.

Salchert a család úgy döntött, hogy a kis Charlie-t is magukhoz veszik utolsó napjaira.

Charlie még mindig ott él a családdal a házban él a házban. És ez a csodás család elhatározta, hogy minden hasonló sorsú babát befogadnak.

Csodálatos látni, hogy vannak olyan emberek, mint Cori és családja ebben a rohanó világban.

betöltés...