A dolgos nővér elalszik a szalon székében, a fodrász észreveszi a cipőjét, és gyorsan készít egy képet

A szalonba látogatás akkora élvezetet jelent nekünk, elfoglalt anyukáknak. A gyerekekkel, a munkával és az otthoni kötelezettségvállalásokkal elfoglalva, a gondolat, hogy egy pár órára leüljünk és kényeztessenek minket, nem mindig lehetséges.

Amikor egy nő belépett egy szalonba, ez a bizonyos fodrász rászánta az időt, hogy igazán megismerje a vendégét.

Amit ezután tett, arra késztetett több ezer embert, hogy együtt érezzenek azokkal, akik azért élnek, hogy másokról gondoskodjanak, és nagyon ritkán van idejük magukra.

Facebook posztját már több mint 20 000-en megtekintették, és ha meglátod, meg fogod érteni, hogy miért.

Ashley Bolling, a Captivate Salon & Spa tulajdonosa, Whitesburgban, Kentuckyban, egy nővért üdvözölt a szalonban, aki egész éjjel dolgozott.

Nézte, ahogy a nő leül a székébe, majd elalszik.

Ekkor ránézett a cipőjére, és elkezdett tűnődni erről a hölgyről, ahogy a haját csinálta.

Ashley készített egy képet a nő cipőjéről, és úgy döntött, hogy közzéteszi a Facebook-on, hogy emlékeztesse az embereket azokra a névtelen hősökre, akik életüket másoknak áldozzák. Ezt írta:

“Azon tűnődtem, hogy hány kilométert jártak már be ezek a cipők. Azon tűnődtem, hogy mi mindenen mentek már keresztül. Vér? Könnyek? Számtalan betegszobából ki és be? Azon tűnődtem, hogy vajon hány órán át vitték őt és a hozzá hasonlókat, miközben szó szerint megmentik azoknak az életét, akiket szeretünk, és fogják azok kezét, akik nem tudtak tovább harcolni.”

„De azokban a cipőkben, amelyeket a széken támasztott meg, a telefonnal az ölében, esélyt kaptam arra, hogy gondoskodjak róla (még ha csak néhány órára is), és nagy megtiszteltetésnek éreztem, hogy gondoskodhatok erről a szorgalmas, inspiráló nőről, annyira szerencsés vagyok, hogy a barátomnak hívhatom.”

Az üzenete többi részének célja az volt, hogy kifejezze háláját más névtelen hősök felé, mint a nővér barátja.

A tetejében, Ashley elmondott a Kansas City Star-nak még egy dolgot ezekről a cipőkről:

A vendégének férje megállt a szalon előtt, mert a lányuk otthon felejtette a futócipőjét, így a hölgy levette az övét, és elküldte a lányának.

Zokniban hagyta el a szalont!

Ashley azt is kiderítette, hogy ez a szorgalmas hölgy még egy kis reggelit is összedobott neki, mielőtt eljött a szalonba. Mindig gondol másokra.

Az ápolók keményebben dolgoznak, mint gondolnánk. Pont úgy, mint a többi munkás, a segédápolók, a takarítók, a mosoda-, és a kávézó dolgozói, és mások, akiknek nem vagyunk hálásak kemény munkájukért és hosszú óráikért.

Tetszik a támogatás, amit ez a bejegyzés kapott. Ez a szorgalmas nővér megérdemli a dicséretet.

Kérjük, oszd meg, ha egyetértesz!

betöltés...