A férfiak bevallják, hogy miért találják ellenállhatatlannak az idősebb nőket

Valljuk be, hogy a legtöbbünk úgy képzel el egy párt, mint egy fiatalabb nőt egy idősebb férfival. Egy olyan kapcsolat, ahol a férfi fiatalabb, nem volt széles körben elfogadott a múltban. Manapság az emberek nyitottabbak, és az olyan dolgok, mint a korkülönbség nem játszanak nagy szerepet. Meglepőnek tűnhet, de sok férfi valóban vonzódik az idősebb nőkhöz különböző okok miatt.

Úgy döntöttünk, hogy megvilágítjuk ezt a rejtélyt, és segítünk megérteni, hogy a férfiak mit találnak olyan vonzónak az idősebb nőkben.

Az idősebb nők tudják, mit akarnak.

Ami a kezdetektől vonz egy férfit egy idősebb nőhöz, az az egyértelmű fókusza. Erős elképzelése van arról, hogy mit akar, és energiáját a nagyobb célok elérésére összpontosítja. Míg a fiatalabb hölgyek még mindig kapcsolatokon és drámákon keresztül fedezik fel a világot, az idősebb nők a saját életük és szeretteik életének javítására összpontosítanak. A férfiak értékelik, hogy nincsenek találgatások, mert egyenesek a kapcsolatban.

Az idősebb nők többet tudnak az életről.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mi amor Be home soon baby. Aloha sb

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés,

Az idősebb nőknek általában több tapasztalata van az életben, a randevúzásban és a kapcsolatokban, ami lehetővé teszi a férfi számára, hogy sok új dolgot tanuljon tőle. Számos kérdésben kínál perspektívát, és gazdag élettapasztalata segíti a férfit, hogy reálisabban nézzen az életre, és magasabb szinteken gondolkozzon. Ezek a nők képesek úgy látni egy férfit, ahogy ő nem látja magát. Ő megmutatja neki, hogy milyen ember, és motiválja őt, hogy nagyobb célokat érjen el.

Más nézőpontból láttatják veled a dolgokat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy birthday to my smart, sassy, sexy bride. I love you with my entire heart. #mydebs

Hugh Jackman (@thehughjackman) által megosztott bejegyzés,

Egy idősebb nővel való kapcsolat lehetőséget ad arra, hogy fejlődj. Persze, a kapcsolatok általában segítenek megtudni dolgokat magunkról és arról, hogy kik vagyunk, de egy idősebb nő segít abban, hogy mélyebb szinten megértsd az érzéseidet. Nem kell vele játszani, nem kell találgatni, csak egyszerűen csak mondd el, mit gondolsz, és nem fogod kényszerítve érezni magadat. Ez erősebb kapcsolatot teremt a partnerségen belül, és segít erős és érett kapcsolatot építeni.

Magabiztosak és függetlenek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Visitor on set! #MeEnamoréVideo

Shakira (@shakira) által megosztott bejegyzés,

Míg a fiatalabb nők figyelmet és jóváhagyást keresnek a nyilvánosságtól, egy idősebb nő jól érzi magát a saját bőrében. Nem kell bizonyítania magát senkinek, és nem keres jóváhagyást. Jól érzi magát a világon. Magabiztossága és viselkedésének módja egyszerűen vonzó. Az idősebb hölgyek élvezik a férfiak figyelmét, miközben más fontos dolgokra is összpontosítanak.

Érzelmileg érettebbek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#WCW Gabrielle Monique Union-Wade!

dwyanewade (@dwyanewade) által megosztott bejegyzés,

Az idősebb nők több élettapasztalattal rendelkeznek, és sokkal több dolgon mentek keresztül életükben. Tudják, hogyan kell nem túlreagálni és hogyan irányíthatják érzelmeiket és viselkedésüket. De ez biztosan nem jelenti azt, hogy unalmasak és nem tudják, mit jelent a szórakozás. A legtöbb esetben belül ugyanolyan játékosak és gyerekesek, mint a fiatalabb hölgyek, szeretnek beszélgetni, és nagyszerű időt töltenek partnereikkel.

Kifinomult ízlésük van.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Narciso Rodriguez’s 20th Anniversary #JuliannaMargulies #KeithLieberthal

Julianna Margulies (@julianna.margulies) által megosztott bejegyzés,

Egyes férfiak szeretik a nyugalmat, amivel az idősebb nők rendelkeznek. A fiatalabb hölgyek vakmerő energiával rendelkeznek, ami imádnivaló és csábító lehet, de ez a tulajdonság nem vonzza az összes férfit. Sok fiatal férfi inkább a lassabb és nyugodtabb életmódot kedveli, amely pihentető és nyugodt. A legtöbb idősebb nő inkább a csendes hobbit kedveli, mint a kertészkedés, a kézművesség és a festés, vagy az éjszakát egy jazz bárban tölteni, ahelyett, hogy hiper-stimuláló tevékenységet végezne.

Intellektuális beszélgetők.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bumped into this stranger last night and decided to join her for dinner @elsapatakyconfidential @kisume_au #epicchats #epicfood 👌

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés,

Az idősebb nők érettek és kiváló beszélgetők. Élettapasztalatuk lehetővé teszi számukra, hogy mélyebben megértsék a világot. Ezen túlmenően a statisztikák azt mondják, hogy a 30 év feletti nők többsége rendelkezik diplomával. A tanult nők okosak és képesek mély beszélgetést folytatni szinte minden témáról: a környezetről, a közösségről, az utazásról, a médiáról stb. Saját véleményük van mindenről, és ez teszi őket vonzóvá a férfiak számára.

Pénzügyileg stabilak.

Nem titok, hogy a srácok pénzügyi biztonságot is akarnak, függetlenül attól, hogy milyen fiatalok vagy idősek. A legtöbb idősebb nőnek jól megalapozott karrierje van, van pénzük egy nyugdíjalapban, és erős pénzügyi felelősségérzetük a számlák kifizetésével kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy néha a férfiak is kitartottak akarnak lenni.

A gyerekek elhagyták a fészket.

Ez durván hangzik, de nem minden férfi akarja a gyermeknevelés felelősségét. A legtöbb idősebb nőnek felnőtt gyermekei vannak, akik már nem élnek velük. Ez lehetővé teszi, hogy a férfi és az ő idősebb szenvedélye egymásra összpontosítson. Ez önzőnek tűnhet, de néhány férfi inkább magának akarja a nők figyelmét, anélkül, hogy osztania kellene rajta a gyermekeivel.

Anyai kapcsolat

Néhány férfi érett nőt keres, mert azt akarja, hogy gondoskodjanak róla. Itt arról a mentális és érzelmi támogatásról beszélünk, amelyet egy idősebb nő adhat a párjának. Ezt „anya szindrómának” is nevezik – egy olyan állapot, amikor egy férfinak szüksége van egy nőre, hogy mindent megtegyen neki, a főzéstől a ruháinak kiválasztásáig. Azonban nem minden idősebb nő fogja ezt elfogadni.

Jól főznek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Today is the birthday of Ryan’s beautiful wife, Eva Mendes. Ryan took her to the @joffreyballet , spending a beautiful day together. #ryangosling #ryanthomasgosling #evamendes

Ryan Gosling (@goslingdaily) által megosztott bejegyzés,

Az idősebb nők már elsajátították a főzés művészetét, bármit összecsapnak a semmiből, és szinte mindig szuper finom lesz! A fiatalabb hölgyek kevesebbet főznek, és inkább a házon kívüli étkezést vagy az ételrendelést részesítik előnyben, míg az idősebb nők még mindig szeretnek főzni a párjuknak. Ők értékelik a jó, egészséges étkezést is a családdal együtt. Házi, meleg és extra ízletes!

Ismersz olyan párt, ahol a férfi fiatalabb, mint a nő? Egyetértesz a cikk pontjaival?

betöltés...