10 ember, aki kiköpött hasonmása egy világsztárnak.

Köztudott, hogy mindenkinek van egy hasonmása a földön, csak nagyon nehéz őt megtalálni, mert gyakorlatilag bárhol élhet. Lehetséges, hogy ugyanabban az országban, sőt ugyanabban a városban laktok, csak még nem sikerült egymással találkoznotok. Az sem kizárt persze, hogy több ezer kilométerre lakik tőled, így viszont kevesebb esély van arra, hogy összefuttok. Ma már léteznek olyan szervezetek, ahol segítenek megtalálni az alteregódat, csak néhány adat szükséges hozzá. A hírességeknek azonban könnyebb dolga van, ugyanis az internet tele van olyan személyek fotójával, akik nagyon hasonlítanak rájuk, csak ők teljesen átlagos, hétköznapi életet élnek. Ma 10 hírességet és azok hasonmásait gyűjtöttük nektek össze. Már csak az a kérdés, hogy kitaláljátok-e, ki-kicsoda.

Jennifer Lawrence

Oscar-díjas amerikai színésznő, aki a “Megváltás” című filmben tűnt fel legelőször, ám akkor szerzett hatalmas népszerűséget, amikor szerepet kapott “Az éhezők viadalában”. Utána egyre jobb és jobb szerepeket osztottak ki neki, amit boldogan el is vállalt. Feltűnt például, az “X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban”, az “X-Men: Apokalipszisben”, a “Vörös verébben” és az “X-Men: Sötét Főnix” című filmben.

Emilia Clark

Emilia legismertebb szerepe Daenerys Targaryen, a Trónok harca című sorozatból. Ő alakítja a sárkányokat anyját, de ezen kívül számos más filmben is láthattuk feltűnni. Szerepelt például a 2015-ös “Terminátor: Genisys-ben” 2016-ban a “Mielőtt megismertelekben” majd 2018-ban felkérték a “Solo: Egy Star Wars-történet” című film egyik szerepére.

Julia Stiles

Julia a “10 dolog, amit utálok benned” című filmből lehet mindenkinek ismerős, amikor Heath Ledgerrel alakították a főszereplőket. 1997-2016-ig folyamatosan szerepelt a filmvásznon, azonban utána már nem láthattuk őt feltűnni egyetlen filmben sem.

Justin Bieber

Justin Bieber-t Usher fedezte fel, ám előtte számtalan videót tett fel Youtube csatornájára abban a reményben, hogy egy nap majd híres énekes lehet. Usher mellett Justin Timberlake is le akarta szerződtetni, de addigra már Usherrel dolgozott együtt. Egyre népszerűbb lett a zenei világban és a hölgyek körében is. Egy ideig Selena Gomezzel voltak se veled, se nélküled kapcsolatban, ám azóta már feleségül is vette Hailey Baldwin modellt.

Kit Harington

Kit neve a “Trónok harca” című sorozatból lehet ismerős, ugyanis ő személyesíti meg Havas Johnt a Stark-házból. Szerepe miatt 2016-ban Emmy-díjra is jelölték „a legjobb férfi mellékszereplő drámai tévésorozatban” kategóriában. 2017-re ő lett az egyik legjobban fizetett színész, miután a Trónok harca egyes epizódjaiért körülbelül 2 millió dollárral jutalmazták.

Angelina Jolie

Angelina, Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, író, producer, fotómodell, filmrendező, és az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának a különmegbízottja, korábbi jószolgálati nagykövete. Brad Pitt egykori felesége, akivel 2016-ban váltak el. Rendkívül jó színésznő, ám az utóbbi időben egyre kevesebbet lehet látni a filmvásznon.

Donald Trump

Trump, az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke. Ő az első olyan elnök, aki elnökségét megelőzően semmilyen politikai tisztséget nem töltött be, valamint a legidősebb és leggazdagabb hivatalba lépett elnök.

Nicole Kidman

Nicole egy Oscar- és Golden Globe-díjas ausztrál-amerikai színésznő, modell, és énekesnő. Több Hollywoodi filmben is játszott, például a “Túl az Óperenciánban”, az “Átkozott boszorkákban”, a”Moulin Rougeban”, “Az arany iránytűben”, a “Kellékfeleségben” s még sorolhatnám.

Rupert Grint

Rupert az a színész, aki annak idején megkapta Ron Weasley szerepét. Danielle-el és Emma-val együtt láthattuk őket felnőttekké cseperedni. A Harry Potter című filmeken kívül játszott még a “Rakoncátlan célpont”, a “Holdjárók”, az “Eszetlenek”, valamint a “Sofőrlecke” című filmekben. 2015-öt után azonban nem igazán láthattuk őt a TV képernyőn.

Amy Winehouse – énekesnő.

Amy hatszoros Grammy-díjas angol soul-, jazz-, blues-énekesnő és dalszövegíró volt. A “Stronger than Me” című daláért és a ” Back to Black” című lemezéért Ivor Novello-díjat kapott. 2007-ben BRIT díjat nyert a legjobb női előadóművész kategóriában. Sajnos azonban az énekesnő túlzott szeszes ital fogyasztás következtében távozott az élők sorából.

betöltés...