Hódi Pamela fotóját kritizálják rajongói – “Csodaszép műnő lettél”

Követői is igyekeztek Pamela tudtára adni, hogy bizony a kevesebb néha több.

Hódi Pamela rendkívül aktív közösségi oldalán, szinte nincs is olyan nap, hogy ne posztolna valamit magáról. Fotóit általában sorra dicsérik rajongói. December utolsó napjaiban például a csodálatos Izlandról osztott meg jó pár képet magáról.

Most azonban egyik fotója egyáltalán nem nyerte el követői tetszését. A modell ezúttal egy autóban szelfizett, a beszűrődő napsugarak világították meg arcát. A fotót közel tizennyolcezren lájkolták, ennek ellenére többen kommentekben kritizálják Hódi arcát.

Rajongói finoman próbáltak rávilágítani a hibákra.

A legtöbb követője az élénkpiros, rúzsos száját pécézte ki magának. Valaki azt is megkérdezte, hogy vajon Pamela méhkasba harapott-e, mások pedig azt írják, hogy rosszul sikerült a szájfeltöltés. De olyanok is akadtak, akik szerint a túl sok smink egyáltalán nem áll jól neki.

Íme a fotó alá írt kommentekből néhány:

“Csodaszép műnő lettél!”

“A szád most nem a legjobb! Túltoltad!”

“Szép vagy, de a szád sok.”

“Nem jó a szád, természetellenes, bocsi.”

“Legalább tíz évvel idősebbnek nézel ki a vastag piros szájjal.”

“Pamela, ezt nem kellett volna. Nem tudod visszacsinálni?”

“Túlzás már az a nagy száj. Nem tinilány vagy. És nem kell támadni senkit, aki véleményez. Sokkal szebb a természetes. Túltöltötték jócskán.”

“A szépet lehet fokozni, igen, de jobban áll a természetesség, vagyis ha nincs rajtad ennyi alapozó. Nem bántásképp. Te amúgy is egy természetes szépség vagy, és igen, a kevesebb néha több.”

“Nekem rémisztő és félelmetes ez a nagy száj. Ez nem áll neked jól. Szerintem ez már közönséges is. Örülj neki, hogy természetesen szép vagy, nem kellene elrontani.”

Természetesen voltak olyanok is, akik teljesen elégedettek voltak Pamela fotójával, míg mások szerint azért tűnik vastagabbnak a szája, mert szándékosan úgy rúzsozta ki magát, illetve a rúzs színe is hozzátesz ehhez. Van, aki pedig úgy nyilatkozott, hogy ez egy előnytelen fotó Pameláról, akinek szerinte nem kellene piros rúzsban csücsörítenie.

betöltés...