Egy anya kitartott a gyermeke mellett és elutasította az abortuszt! Nézd meg, hogy néz ki most a baba!

A gyermekáldás mindig is egy csodálatos dolog. A nő pocakjában egy új élet kezd el nőni, a az a szeretetkapocs már akkor kialakul, mikor még nem is lehet tudni,hogy milyen nemű. Ez gyerek jövetele a családba mindig hatalmas változás hoz, de hozza magával azt a fajta szintű szeretet is, amit addig nem is ismertünk. Néha, azonban a Sors nem mindig kegyes hozzánk, és már idejekorán megtanít minket a nagy küzdelmekre, amit a pici babával kell megélni.

Ugyanígy volt ezzel Sara Heller is, aki mikor megszülte kisfiát Brody-t, a hatalmas megkönnyebbülés után egyfajta kétségbeesés öntötte el. Sara és párja, Chris Edam felfedeztek valamit az egyik ultrahangos képen a terhesség 24. hetében.

FIGYELMEZTETÉS! ÉRZELMEKET FELKAVARÓ KÉPEK KÖVETKEZNEK!

Sara épp azt mutatja, hogy kisfia nyúlszájjal született. Ez önmagában nem is lenne nagy probléma, mert születnek így gyerekek, de csak kis réssel. Brodynál ez az ajkától egészen az orráig ment. Ezután a pár értelemszerűen elkezdett aggódni és orvostól orvosig jártak problémájukkal, ahol minden esetben az abortuszt javasolták.

Sara félt, hogy mi lesz így a jövőben a picivel, de mégis amellett döntöttek, hogy történjen bármi ők veszik az akadályokat.

A terhesség második és harmadik hónapjában elkezd fejlődni az arc. Ekkor már jobban lehetett látni a problémát. Dániában deformált ajkakkal/állkapoccsal/szájpadlással évent 140 gyerek születik körülbelül, míg az USA-ban ez 2650-re rúg.

Az orvostudomány sokat foglalkozik ezzel a problémával,hogy rájöjjenek mi okozza,de egyenlőre még sok kérdés merül fel. Lehet genetika, vagy génmutáció?

Ilyenkor rengeteg műtéten esnek át a gyerekek, és különböző terápiákra is kell járni, ahol megtanulnak enni és beszélni.

Sara eltökélt szándéka volt,hogy megismertesse a világgal, hogy ezt a betegséget lehet kezelni és későbbiekben ugyanúgy teljes életet tud élni a gyerek. Ezt sokan megkérdőjelezték, de a képek tanúsága mást mutat.

Ezek a műtétek nagyon költségesek és Sara-nak és párjának nem volt rá pénzük. Egy este a barátnőivel vacsorázott, a felszolgáló pedig épp pakolta el a tányérokat, amikor Sara meglátott a szalvéták alatt egy borítékot neki címezve:Egy gyönyörű gyermekért – benne 6500 koronával.

Sara hirtelen nem is tudta mit csináljon, könnyen szöktek a szemébe, és tudta, hogy ez a nagylelkű adomány segíthet a kisfián.

Brody nagyon jól veszi az akadályokat, és a műtétek ellenére boldog baba volt.

A műtétek között 9-12 hónap telt el átlagosan.

A nagylelkű és ismeretlen adománynak hála a kisfiú ma ugyanúgy néz ki mint kortársai.Rengeteget játszik, és már beszélni is tud.

Remek példa lehet ez mindannyiunk számára a kitartásról és arról, hogy néha akkor jön a segítség, amikor nem számítunk rá!

betöltés...