Nagyon megviseli a gyász Vajna Tímeát

Rosszullétek gyötrik az özvegyet.

Rengeteget fogyott férje, Andy Vajna halála óta Vajna Tímea. A Bors névtelenül nyilatkozó forrása szerint a férje elvesztésekor még fel sem fogta, hogy Andy már nincs többé.

“Szerintem csak a temetésen tudatosult benne, hogy örökre elment. Eddig tartotta magát, erős volt, de most kezd összeomlani. Nem eszik, nem iszik, állandó rosszullétek gyötrik.

Több mint öt kilót fogyott, le van gyengülve, fogalmam sincs, mi lesz a vége ennek az egésznek” – mondta a Borsnak egy, a neve elhallgatását kérő barát, aki szerint mindig van valaki Vajna Timea mellett, állandó felügyelet alatt áll. A modell jelenleg az amerikai búcsúztatóval van elfoglalva.

Andy Vajnát csütörtökön temették el a Fiumei Úti Sírkertben. A szertartás után pedig a Kempinski Hotelben tartottak megemlékezést, amelyen számos híresség vett részt: többek között Geszti Péter, Szulák Andrea, Dobó Kata, Jakupcsek Gabriella, Mága Zoltán és Leslie Mandoki is ott volt a halotti toron.

A világhírű producer özvegye a vendégeknek arról mesélt, hogy Andyvel nagyon szerették egymást, annak ellenére is, hogy sok kritika érte a kapcsolatukat.

Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos életének 75. évében budapesti otthonában hunyt el.

betöltés...