“Engem kellett volna választanod!” – Az esküvőn megjelent a hisztérikus ex, aztán jött a csavar

Valóra vált Stacey Owen, menyasszony talán legnagyobb rémálma. Ez azonban még nem minden, a java csak ezután következett.

A menyasszonyok rémálmainak első helyén szerepel egy őrült ex, aki a lagzi közepén berohan és magának követeli az újdonsült férjet. Stacey-vel pontosan ez történt, de a nőnek akkor még fogalma sem volt róla, hogy a történések ellenére is ez marad majd élete egyik legboldogabb napja.

A fiatal ara a walesi Aberdare-ben esküdött örök hűséget vőlegényének, Kerinek. A ceremónia után, a lakodalomban már a tetőfokára hágott a hangulat, amikor egy ismeretlen nő jelent meg az ajtóban, ha pedig ez még nem lenne elég, akkor eláruljuk, hogy a hölgy fehér menyasszonyi ruhát viselt.

Követelte, hogy állítsák le a lagzit, ugyanis neki kellene az újdonsült feleség helyében lennie.

A násznép lába földbe gyökerezett az események láttán és hallatán, néhányan nevetésben törtek ki, az új asszony pedig szinte halálra rémült. A hívatlan vendég ekkor mikrofont ragadott és énekelni kezdett, mire a feleség is nevetett, főleg akkor, mikor az állítólagos szerető ütlegelni kezdte a férfit a menyasszonyi csokorral.

Végül kiderült, hogy az egész csupán egy beugratás volt. A hisztérika pedig egy ismert walesi komika, January Rees volt, akit Jackie Lewis, az egyik koszorúslány szervezett be. A turpisságról csak ő és a DJ tudott, így jól sikerült a meglepetés, még akkor is, ha Stacey szíve először majdnem megállt.

betöltés...