Ez a srác 1 évig mindig egyes nap evett pizzát, ilyen lett a teste

Előtte-utána fotókat mutatunk.

Pizzapokalipszis

A közhiedelem úgy tartja, a pizza nem fér bele a diétás étrendbe, hiszen igazi szénhidrát- és zsírbomba, ami csak úgy növeli a kényes tájakon felgyűlt pluszkilók mennyiségét. Nem csoda, hogy a fogyókúrázók sikítva menekülnek előle!

Egy fiatal srác, Brian Northrup azonban elhatározta, hogy bebizonyítja, nem az olaszok kedvenc ételén múlik, egészséges vagy-e, illetve meghízol-e vagy sem. Belevágott tehát az általa csak pizzapokalipszisnek nevezett kihívásba, amelynek keretében egy évig minden egyes nap evett az említett finomságból. Igen, jól olvastátok. A challenge-et természetesen dokumentálta az Instagramján is.

Ha Michael Phelps megteheti…

“Nem a diétától függ, hogy valaki formába tudja-e hozni magát. Rengeteg edző és orvos mondta nekem, hogy egy rossz étrend mindent elronthat, de nem hittem nekik. Alábecsülték, mit lehet elérni a kemény munkával. Azt kell enned, amire a szervezetednek szüksége van” – nyilatkozta a LadBible-nek, majd hozzátette: nézzük csak meg a híres úszót, Michael Phelpset! Pizzát és sok más, egészségtelennek bélyegzett finomságot is falatozik, mégis milyen teste van!

Ellenőriztette magát és sportolt is

Bennünk egyébként azonnal felmerült, hogy oké, érdekes ez a kihívás, de mi lesz a srác egészségével? Naponta egy pizza egy éven keresztül – nem biztos, hogy a szervezete meg fogja köszöni ezt a kedves “törődést”. Brian azonban azt állította, rendszeresen járt kivizsgálásokra, ahol semmi eltérést nem találtak – a koleszterinje például kifejezetten szuper értékeket mutatott. A sportot sem hanyagolta el: hetente 3-4-szer súlyt emelt, egy 20-30 perces kardió edzést pedig minden napra beiktatott. Így telt el egy év, a kihívás végén pedig – meglepő módon – így nézett ki a fiatal:

#PIZZAPOCALYPSE THE FINAL PHYSIQUE: An ENTIRE @dominos pizza EVERY DAY for a leep year and a day (367 total) Recorded yesterday on day 367/367 The #PIZZAPOCALYPSE is complete. My final weigh in was 161.2 lbs. For comparison, my weigh in on day 1 was 167.1 lbs. I LOST 5.9 lbs eating an entire pizza every day for a year. In addition, I’ve increased my strength, speed, AND (most important to me) my cardiovascular endurance over the course of this endeavor. Also, I haven’t been sick for a single day of this experience, nor have I injured myself a single time. Still behind on editing the final videos, but very open to ideas on where to go next, both here and on my YouTube channel (just search my name if you’re not following me there yet but are interested). So PLEASE, hit me up with ideas. Eating challenges, Fitness videos, Reviews or Perspectives on anything Superhero/Comicbook/GoT/Fantasy related, videos on mindset, etc. Anyways, that’s it. Thank you SO MUCH to all you Pizza Lovers out there who have been with me on this quest of deliciousness! Mischief Managed.

?Lord of Pizza? (@brian.northrup) által megosztott bejegyzés,

Nem hízott, fogyott

A képhez mellékelt szövegből egyébként kiderül, hogy Brian nem hízott, hanem fogyott: 75 kilósan vágott bele a feladatba, amit 73 kilósan fejezett be. Saját bevallása szerint a súlycsökkenés mellett erősebb és gyorsabb lett, illetve pozitívan változott a szív-és érrendszerének működése is. Az pedig már csak hab a tortán, teszi hozzá, hogy egyszer sem betegedett meg vagy sérült le az elmúlt egy évben.

Nehéz elhinni ezt az egészet, de ha tényleg így van, ahogy a fiú elmesélte, akkor le a kalappal. Indulunk is a legközelebbi pizzázóba, egy jó kis Margheritát már régóta be akarunk tolni…

betöltés...