A nő torkig lett azzal, hogy az autóvezetők elszáguldanak az álló iskolabuszok mellett, ezért összedolgozott a rendőrséggel, hogy elkapja őket a tettük közben

Elképesztő, hogy hány vezetési szabályt felejtenek el az emberek, vagy csak úgy döntenek, hogy figyelmen kívül hagyják. Az egyik ilyen az álló iskolabusz mellett való elhaladás. Biztos vagyok benne, hogy legalább egyszer láttad a városodban. Én mindig látom.

Néha az kell, hogy valaki bajba kerüljön, a rossz viselkedés megváltoztatásához. Egy Pasco megyei lakos, Monica Douglas megelégelte azt, hogy az autóvezetők elszáguldanak az álló iskolabuszok mellett a forgalmas Florida-i 19-es autópályán, ezért aggodalmát cselekvésre fordította.

Előhúzta a fényképezőgépét, és elkezdte rögzíteni azokat az embereket, akik megsértették ezt az alapvető közlekedési szabályt. Filmfelvételt készített az iskolabuszokról rajtuk a stop jelzéssel és villogókkal, és az autók folyamával, akik mind csak mentek. Douglas aztán elküldte a Pasco megyei seriff irodájának, és megkérte őket, hogy lépjenek közbe.

Ezen a héten megjelentek, hogy tetten érjék és elkapják az embereket. Douglas ismét ott volt, hogy egy újabb napot filmezzen a forgalomról, ráközelítve az álló busz mellett elhaladókra, de a rendőrség már várta őket. Ebben a videoklipben látni fogod, hogy hány jogsértő embert állítottak félre egy alkalommal. Megvannak!

A felvételen hallható, amint Douglas a győzelmet ünnepli, ami azon gyerekek számára jelent győzelmet, akiknek a biztonsága kockára kerül. Olyan sok esetben gyerekekről szóló hírekben – egy esetben még testvérekről is – akiket olyan járművezetők öltek meg, akik úgy döntöttek, hogy megkerülik a buszokra vonatkozó szabályokat, néha az ilyen lépések, mint ez, szükségesek.

A lecke? Tartsd be a közlekedési törvényeket. Azért vannak, hogy megvédjék a gyerekeket, a gyalogosokat, a buszvezetőket és tényleg minden járművezetőt. Ki akar felelős lenni egy iskolabusz-tragédiáért, amit el lehetne kerülni a megállással?

Egyetértesz ezzel a nővel?

betöltés...