A motorosok megtudják, hogy a tengerész hamvait postán akarják hazaküldeni — nem hagyják, hogy ez megtörténjen

Jonathan Turner egy tengerészgyalogos, aki hét alkalommal teljesített szolgálatot Irakban és Afganisztánban, az ország nevében.

Jonathan 41 éves volt, amikor olyan sérüléseket szerzett, amely véget vetett életének. Nyugodjon békében.

Azokat az embereket, akik a jogainkat védték és szolgáltak minket, a legnagyobb tisztelettel kellene kezelni – akár élve, akár halva.

Az egyik csoport, aki egyetért ezzel a kijelentéssel, a Patriot Guard Riders (PGR).

A Patriot Guard Riders (PGR) úgynevezett “nonprofit szervezet, amely méltóságot és mély tiszteletet biztosít a temetéseken az elesett katonai hősök, a készenléti egységek munkatársai és a veteránok tiszteletére.”

Ők az üres helyeket is kitöltik a gyülekezetekben, ha szükséges.

Amikor Jonathan Kaliforniában meghalt, nem volt senki a családjában, aki el tudott volna jönni a szülővárosába a temetésére – ekkor jött rá a PGR, hogy valamit tennie kell.

Senkit sem kéne postán hazaküldeni a családjához.

A folyamat
Jonathan hamvait 2000 mérföldre kellett szállítani, ami nagy feladat volt a PGR számára. Azonban mindössze néhány nap alatt sikerült megszervezni a módját, és több mint 100 motoros vett részt a folyamatban.

A motorosok egy csoportja Jonathan hamvaival egy másik csoporthoz hajtott, majd tiszteletteljesen átadták nekik. A csoport ezután a hamvakat egy másik csoporthoz vitte, és ezt addig ismételték, amíg Jonathan végül el nem érte a családját.

“Szívmelengető, itt látni ezeket az embereket” – mondta Annie Glanton, Jonathan édesanyja a Fox 5 Atlanta-nak. “Tudom, hogy sok ember szerette.”

Ez megolvasztotta a szívemet! Csodálatos látni, hogy az emberek segítenek egymásnak és tiszteletben tartják azokat az embereket, akik az életüket kockáztatják értünk.

Kérjük, nézd meg a klipet, hogy lásd, hogyan történt mindez.

Kérjük, oszd meg ezt a történetet a szeretteiddel, ha úgy gondolod, hogy ez a motoros-csoport valóban elképesztő dolgot tett!

betöltés...