A túrázók észrevesznek valamit az erdőben — Egy megrémült teremtményt a fa belsejében

Soha nem tudhatjuk, hogy mivel találkozunk, amikor az erdőben barangolunk. A sűrű növényzet minden fajta vadvilágot tartalmaz, és bármikor összefuthatunk egy olyan teremtménnyel, amely veszélyes, kiszámíthatatlan és teljesen váratlan.

Végül is, hallottunk már szörnyű történetekről, ami a vadonban történt emberekkel. Persze csodálatos dolgok is történhetnek.

Shirley Zindler egy Sonoma megyei erdőben (Kalifornia) túrázott barátjával, amikor meglátott valamit… egy szokatlan állatot, ami nyilvánvalóan zaklatott volt, és egy nagy fa körül bújkált.

Shirley Zindler túrázni indult egy barátjával Kaliforniában, amikor észrevett valami különöset; ezt az üreges fát. Mintha a fa szokatlan alakja nem lenne elég furcsa, az állat, amit látott, még furcsább volt! 

Úgy tűnt, hogy ez a kicsi, beteges kinézetű kutya a fa belsejében lakott. Nyilvánvalóan nem bízott Shirley-ben és társában, így amikor közelebb mentek, a kutya egyre mélyebbre húzódott a fa törzsében. Shirley rögtön hívta az állatmentőket, akik hamarosan meg is érkeztek.

Időbe telt, mire óvatosan ki tudták csalogatni egy kerti tömlő segítségével. A kutyát, akit Shirley Boo-nak nevezett el, látszólag a volt tulajdonosa hagyta ott. Boo egyértelműen éhes volt, és túl sokáig nem maradt volna életben, ha Shirley nem találja meg. Nem meglepő, hogy eleinte nem volt hajlandó megbízni benne. Hogyan is tudott volna ennyi megpróbáltatás után…

Szerencsére mindössze egy kellemes, meleg fürdőre és egy nagy adag ételre volt szükség, hogy Boo jobban érezze magát új barátai társaságában. Lassan, de biztosan megtanult újra megbízni az emberekben, köszönhetően Shirley türelmének és kedvességének. Nézz rá most! 

Nehéz elképzelni, hogy képes erre valaki, hogy csak úgy otthagyjon egy kutyát az erdő közepén! Szerencsére Boo-t időben megtalálták!

Oszd meg ezt a nagyszerű történetet barátaiddal is!

betöltés...